Vaststelling selectielijst voor het Ministerie van Infrastructuur en Milieu over de periode vanaf 2010

24 februari 2017

Kenmerk NA: 1142828

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap,

en

De Minister van Infrastructuur en Milieu

Gelet op artikel 5, tweede lid, onder b, van de Archiefwet 1995;

BESLUITEN:

Artikel 1

De bij dit besluit gevoegde selectielijst voor de administratieve neerslag van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu over de periode vanaf 2010 en de daarbij behorende toelichting worden vastgesteld.

Artikel 2

Met de vaststelling van deze selectielijst worden de volgende selectielijsten per 14 oktober 2010 voor de zorgdrager Minister van Infrastructuur en Milieu en daartoe behorende dienstonderdelen voor zover genoemd in hoofdstuk 2 van de selectielijst afgesloten, behoudens de in paragraaf 1.3 van de selectielijst benoemde uitzonderingssituaties:

De volgende selectielijsten worden in een later stadium en wel per 1 januari 2017 afgesloten voor wat betreft de handelingen van het kerndepartement van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en daartoe behorende dienstonderdelen voor zover genoemd in hoofdstuk 2 behoudens de in paragraaf 1.3 benoemde uitzonderingssituaties:

Artikel 3

Dit besluit treedt in werking met ingang van de tweede dag na de dagtekening van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst.

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap is belast met de uitvoering van dit besluit, dat in de Staatscourant zal worden geplaatst.

Den Haag, 24 februari 2017

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, namens deze, De algemene rijksarchivaris, M.L. Engelhard

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, De algemeen directeur integrale Bedrijfsvoering Infrastructuur en Milieu, M.P.J. Bouten

De selectielijst behorend bij deze beschikking zal beschikbaar gesteld worden via www.nationaalarchief.nl/waardering-selectie/selectielijsten

Een belanghebbende kan tegen dit besluit beroep instellen bij de rechtbank binnen het rechtsgebied waar hij zijn woonplaats heeft.

Naar boven