Aan de orde zijn de stemmingen in verband met het wetsvoorstel Vaststelling van de begrotingsstaat van het Infrastructuurfonds (A) voor het jaar 2005 (29800 A).

(Zie vergadering van 24 november 2004.)

De voorzitter:

De heer Hofstra heeft zijn amendementen op de stukken nrs. 11 en 13 ingetrokken.

De artikelen 1 t/m 3 worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Hermans (stuk nr. 7, I).

De voorzitter:

Ik constateer dat de Groep Wilders en de aanwezige leden van de fractie van de LPF voor dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is verworpen.

In stemming komt het amendement-Dijksma (stuk nr. 9).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, GroenLinks, de PvdA, de Groep Lazrak en de ChristenUnie voor dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is verworpen.

In stemming komt het amendement-Hofstra c.s. (stuk nr. 19).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de PvdA, de Groep Wilders, de Groep Lazrak, D66, de VVD, de SGP, het CDA en de LPF voor dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is aangenomen.

Artikel 01.01, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Hofstra (stuk nr. 19), wordt zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Van Hijum ( stuk nr. 8, I).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de PvdA, D66, de VVD, de ChristenUnie, de SGP, het CDA, de LPF en de Groep Lazrak voor dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is aangenomen.

Ik stel vast dat door de aanneming van dit amendement het andere op stuk nr. 8 voorkomende amendement als aangenomen kan worden beschouwd.

In stemming komt het gewijzigde amendement-Dijksma/Van der Ham (stuk nr. 40).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, GroenLinks, de PvdA, D66, de VVD, de ChristenUnie, de SGP, de LPF en de Groep Lazrak voor dit gewijzigde amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is aangenomen.

Artikel 01.02, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Van Hijum (stuk nr. 8, I) en het gewijzigde amendement-Dijksma/Van der Ham (stuk nr. 40), wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 01.03, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Van Hijum c.s. (stuk nr. 8, II), wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 02.01 t/m 04.08 worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Hermans c.s. (stuk nr. 38).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de VVD, het CDA, de LPF en de Groep Wilders voor dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is aangenomen.

Artikel 05.01, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Hermans c.s. (stuk nr. 38), wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 05.03, 05.04, de begrotingsstaat en de beweegreden worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het wetsvoorstel.

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fractie van de SP tegen het wetsvoorstel hebben gestemd en die van de overige fracties ervoor, zodat het is aangenomen.

Naar boven