Aan de orde zijn de stemmingen over moties, ingediend bij het debat over de situatie van gezinnen en kinderen in vreemdelingenbewaring, te weten:

- de motie-Vos over het niet in vreemdelingenbewaring nemen van gezinnen met minderjarige kinderen (29344, nr. 49);

- de motie-Vos over het opvang bieden aan gezinnen met minderjarige kinderen (29344, nr. 50);

- de motie-Vos over de beschikbaarheid en de kwaliteit van het aan minderjarigen geboden onderwijs in onder meer verwijdercentra (29344, nr. 51);

- de motie-De Wit over regelgeving voor de toepassing en tenuitvoerlegging van vreemdelingenbewaring voor minderjarigen en hun ouders (29344, nr. 52);

- de motie-De Wit over het scholen in de omgang met minderjarigen van toezichthoudende medewerkers (29344, nr. 53);

- de motie-Klaas de Vries over alternatieve vormen van opvang van ouders met minderjarige kinderen in vreemdelingenbewaring (29344, nr. 54).

(Zie vergadering van 14 december 2005.)

De voorzitter:

Op verzoek van mevrouw Vos stel ik voor, haar motie (29344, nr. 51) van de agenda af te voeren.

Daartoe wordt besloten.

In stemming komt de motie-Vos (29344, nr. 49).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, GroenLinks, de PvdA, de Groep Lazrak en de ChristenUnie voor deze motie hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat zij is verworpen.

In stemming komt de motie-Vos (29344, nr. 50).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, GroenLinks, de PvdA, de Groep Lazrak, de ChristenUnie en de SGP voor deze motie hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat zij is verworpen.

In stemming komt de motie-De Wit (29344, nr. 52).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, GroenLinks, de PvdA, de Groep Lazrak, D66, de ChristenUnie en de SGP voor deze motie hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat zij is verworpen.

In stemming komt de motie-De Wit (29344, nr. 53).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, GroenLinks, de PvdA, de Groep Lazrak en D66 voor deze motie hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat zij is verworpen.

In stemming komt de motie-Klaas de Vries (29344, nr. 54).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, GroenLinks, de PvdA, de Groep Lazrak, D66, de ChristenUnie, de LPF en de Groep Nawijn voor deze motie hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat zij is aangenomen.

Naar boven