Aan de orde zijn de stemmingen in verband met het wetsvoorstel Aanpassing van het fiscale procesrecht aan de Algemene wet bestuursrecht en wijziging van een aantal fiscale en andere wetten (herziening van het fiscale procesrecht) (25175).

(Zie vergadering van 8 april 1998.)

Artikel I, onderdelen A t/m F en onderdeel G, artikelen 26 t/m 27c, worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Giskes/B.M. de Vries (stuk nr. 8, I).

De voorzitter:

Ik constateer, dat de aanwezige leden van de fractie van GroenLinks tegen dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ervoor, zodat het is aangenomen.

Ik stel vast, dat door de aanneming van dit amendement de andere op stuk nr. 8 voorkomende amendementen als aangenomen kunnen worden beschouwd.

Artikel 27d, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Giskes/B.M. de Vries (stuk nr. 8, I), wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 27e en 27f worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Giskes/B.M. de Vries (stuk nr. 9, I).

De voorzitter:

Ik constateer, dat dit amendement met algemene stemmen is aangenomen.

Ik stel vast, dat door de aanneming van dit amendement het andere op stuk nr. 9 voorkomende amendement als aangenomen kan worden beschouwd.

Artikel 27g, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Giskes/B.M. de Vries (stuk nr. 9, I), wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 27h wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 28, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Giskes/B.M. de Vries (stuk nr. 8, II), wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 28a wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 28b, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Giskes/B.M. de Vries (stuk nr. 8, III), wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 29 wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 29a, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Giskes/B.M. de Vries (stuk nr. 8, IV), wordt zonder stemming aangenomen.

De voorzitter:

Ik merk op, dat als gevolg van het aannemen van het amendement-Giskes/B.M. de Vries (stuk nr. 8, V) artikel 29b is komen te vervallen.

Artikel 29ba, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Giskes/B.M. de Vries (stuk nr, 8, VI), wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 29c t/m 29i worden zonder stemming aangenomen.

Artikel 30, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Giskes/B.M. de Vries (stuk nr. 9, II), wordt zonder stemming aangenomen.

Het gewijzigde onderdeel G wordt zonder stemming aangenomen.

De onderdelen H t/m O worden zonder stemming aangenomen.

Het gewijzigde artikel I wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen II t/m VI en de beweegreden worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het wetsvoorstel.

De voorzitter:

Ik constateer, dat het wetsvoorstel met algemene stemmen is aangenomen.

Naar boven