Aan de orde zijn de stemmingen in verband met het wetsvoorstel Harmonisatie van inkomensafhankelijke regelingen (Algemene wet inkomensafhankelijke regelingen) (29764).

(Zie vergadering van 3 februari 2005.)

De voorzitter:

Mevrouw Noorman-den Uyl heeft haar amendement op stuk nr. 21 ingetrokken.

In stemming komt het amendement-Noorman-den Uyl (stuk nr. 19) tot het invoegen van een nieuw artikel 01.

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, GroenLinks, de PvdA, de Groep Lazrak, de ChristenUnie en de LPF voor dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is verworpen.

De artikelen 1 t/m 8 worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Noorman-den Uyl (stuk nr. 30).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, GroenLinks, de PvdA, de Groep Lazrak en de ChristenUnie voor dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is verworpen.

Artikel 9 wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 10 t/m 14 worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Kant (stuk nr. 7, I).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP en GroenLinks voor dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is verworpen.

Ik stel vast dat door de verwerping van dit amendement het andere op stuk nr. 7 voorkomende amendement als verworpen kan worden beschouwd.

In stemming komt het amendement-Noorman-den Uyl (stuk nr. 16).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, GroenLinks, de PvdA, de Groep Lazrak en de ChristenUnie voor dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is verworpen.

Artikel 15 wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 16 wordt zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het gewijzigde amendement-Noorman-den Uyl (stuk nr. 31).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, GroenLinks, de PvdA, de Groep Lazrak, de ChristenUnie, de SGP en de LPF voor dit gewijzigde amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is verworpen.

Artikel 17 wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 18 t/m 37 worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Weekers (stuk nr. 34, I).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fractie van GroenLinks tegen dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ervoor, zodat het is aangenomen.

Ik stel vast dat door de aanneming van dit amendement de overige op stuk nr. 34 voorkomende amendementen als aangenomen kunnen worden beschouwd.

Artikel 38, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Weekers (stuk nr. 34, I), wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 39 wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 40, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Weekers (stuk nr. 34, II), wordt zonder stemming aangenomen.

De voorzitter:

Ik merk op dat door de aanneming van het amendement-Weekers (stuk nr. 34, III) een artikel 40a is ingevoegd.

De artikelen 41 t/m 45 worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Omtzigt (stuk nr. 32) tot het invoegen van een artikel 45a.

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fractie van de LPF tegen dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ervoor, zodat het is aangenomen.

De artikelen 46 t/m 49 en de beweegreden worden zonder stemming aangenomen.

De voorzitter:

Mevrouw Noorman-den Uyl vraagt om nu eerst over de artikelen en amendementen van wetsvoorstel 29765 te stemmen en daarna over dit wetsvoorstel. Ik zie dat de Kamer daarmee akkoord gaat.

Naar boven