Aan de orde zijn de stemmingen over moties, ingediend tijdens het debat over huiselijk geweld, te weten:

- de motie-Arib/Teeven over landelijke invoering van een meldcode voor huisgeweld (28345, nr. 54);

- de motie-Arib over een onderzoek naar de voor- en nadelen van een wettelijke meldplicht (28345, nr. 55);

- de motie-Arib/Teeven over informatie omtrent justitiële informatie bij beslissingen over omgangsregelingen (28345, nr. 56);

- de motie-Van Velzen over het werken met een landelijke meldcode huiselijk geweld door alle beroepsgroepen (28345, nr. 57);

- de motie-Van Gent/Azough over het expliciet aandacht besteden aan de kwetsbare positie van kinderen als getuigen en slachtoffers van huiselijk geweld (28345, nr. 58).

(Zie vergadering van heden.)

In stemming komt de motie-Arib/Teeven (28345, nr. 54).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, de PvdA, GroenLinks, D66, de PvdD, de VVD, de SGP, de PVV en het lid Verdonk voor deze motie hebben gestemd en de aanwezige leden van de overige fracties ertegen, zodat zij is aangenomen.

In stemming komt de motie-Arib (28345, nr. 55).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de PvdA, GroenLinks, D66, de PvdD, de VVD, de SGP, de PVV en het lid Verdonk voor deze motie hebben gestemd en de aanwezige leden van de overige fracties ertegen, zodat zij is aangenomen.

In stemming komt de motie-Van Velzen (28345, nr. 57).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fractie van D66 tegen deze motie hebben gestemd en die van de overige fracties ervoor, zodat zij is aangenomen.

In stemming komt de motie-Van Gent/Azough (28345, nr. 58).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fractie van de PVV tegen deze motie hebben gestemd en die van de overige fracties ervoor, zodat zij is aangenomen.

Naar boven