Aan de orde zijn de stemmingen in verband met het wetsvoorstel Wijziging van de Meststoffenwet in verband met de evaluatie 2002 (28971).

(Zie vergadering van 12 februari 2004.)

Artikel I, onderdeel A wordt zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Duyvendak c.s. (stuk nr. 13, I).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, GroenLinks, de PvdA, de Groep Lazrak en D66 voor dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is verworpen.

Ik stel vast dat door de verwerping van dit amendement het andere op stuk nr. 13 voorkomende amendement als verworpen kan worden beschouwd.

Onderdeel B wordt zonder stemming aangenomen.

De onderdelen C en CA t/m F worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het gewijzigde amendement-Koopmans (stuk nr. 14, I) tot het invoegen van een nieuw onderdeel.

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de PvdA, de Groep Lazrak, D66, de VVD, de ChristenUnie, de SGP, het CDA en de LPF voor dit gewijzigde amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is aangenomen.

Ik stel vast dat door de aanneming van dit gewijzigde amendement de andere op stuk nr. 14 voorkomende gewijzigde amendementen als aangenomen kunnen worden beschouwd.

Onderdeel G wordt zonder stemming aangenomen.

De voorzitter:

Door de aanvaarding van het gewijzigde amendement-Koopmans (stuk nr. 14, III) is een nieuw onderdeel ingevoegd.

Onderdeel H, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het gewijzigde amendement-Koopmans (stuk nr. 14, II), wordt zonder stemming aangenomen.

Onderdeel Ha, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het gewijzigde amendement-Koopmans (stuk nr. 14, IV), wordt zonder stemming aangenomen.

De onderdelen I en J worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Van der Vlies c.s. (stuk nr. 10, I) tot het invoegen van een onderdeel.

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fractie van GroenLinks tegen dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ervoor, zodat het is aangenomen.

Ik stel vast dat door de aanneming van dit amendement het andere op stuk nr. 10 voorkomende amendement als aangenomen kan worden beschouwd.

Het gewijzigde artikel I wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel II wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel III, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Van der Vlies c.s. (stuk nr. 10, II), wordt zonder stemming aangenomen.

De beweegreden wordt zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het wetsvoorstel.

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de PvdA, de Groep Lazrak, D66, de VVD, de ChristenUnie, de SGP, het CDA en de LPF voor dit wetsvoorstel hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is aangenomen.

Naar boven