Regeling van werkzaamheden

De voorzitter:

Het woord is aan de heer Jansen.

De heer Jansen (SP):

Voorzitter. Wij hebben net een uitgebreid algemeen overleg gehad met de minister voor Wonen, Wijken en Integratie over Woonbron en de ss Rotterdam. Ik zou daarover graag een kort afsluitend plenair debat voeren. Wat mij betreft, kan dat in één termijn. Ik heb een voorkeur voor een debat in plaats van een VAO, omdat ik het wenselijk acht dat ook de fracties die niet aan het AO konden deelnemen, de gelegenheid krijgen om er eventueel nog een vraag over te stellen. Wat de tijd betreft, denk ik dat dit niet veel uitmaakt, maar dit lijkt mij wel de koninklijke weg.

De heer Van Bochove (CDA):

Ik begrijp het voorstel van de heer Jansen zo dat hij een kort debatje wil met een spreektijd van twee minuten, één termijn. Dan kunnen alle fracties die daar behoefte aan hebben, nog even kort een statement maken. Ik heb er geen bezwaar tegen om het op die manier kort af te ronden.

De voorzitter:

Als ik dit zo hoor, hoeven wij dat verder niet uit te diepen. Wij zullen het debat meteen voeren. Ik begrijp dat de minister in huis is. Wij beginnen na een korte schorsing met het debat.

De vergadering wordt enkele ogenblikken geschorst.

Naar boven