32ste vergadering

Woensdag 11 december 2002

10.15 uur

Voorzitter: Te Veldhuis

Tegenwoordig zijn 110 leden, te weten:

Adelmund, Albayrak, Alblas, Arib, Van As, Atsma, Bakker, Van Beek, Blaauw, Blok, Van Bochove, Van den Brand, Van den Brink, Bruls, Buijs, Bussemaker, Van de Camp, Cornielje, Crone, Van Dijk, Van Dijke, Dijsselbloem, Dittrich, Duyvendak, Eurlings, Ferrier, Van Fessem, Van Geen, Geluk, Van Gent, Gerkens, Giskes, Th.C. de Graaf, De Grave, De Haan, Van Haersma Buma, Van der Ham, Haverkamp, Herben, Van Heteren, Hofstra, Van Hoof, Ten Hoopen, Huizinga-Heringa, Jager, Jense, Joldersma, Jorritsma-Lebbink, Kalsbeek, Kant, Karimi, Klein Molekamp, Koopmans, Kortenhorst, Lambrechts, Van Lith, Van Loon-Koomen, Luchtenveld, Mastwijk, Meijer, Mosterd, De Nerée tot Babberich, Netelenbos, Van Nieuwenhoven, Noorman-den Uyl, Van Oerle-van der Horst, Ormel, Van Oven, Palm, De Pater-van der Meer, Rambocus, Rietkerk, Rijpstra, Rosenmöller, Rouvoet, Van Ruiten, De Ruiter, Schonewille, Schreijer-Pierik, Slob, Smilde, Smulders, Spies, Van der Staaij, Sterk, Stuger, Teeven, Terpstra, Timmermans, Tonkens, Te Veldhuis, Van Velzen, Vendrik, Verbeet, Verbugt, Verburg, Verhagen, Vietsch, Van der Vlies, B.M. de Vries, Jan de Vries, Monique de Vries, K.G. de Vries, Van Vroonhoven-Kok, Weisglas, Wilders, De Wit, Wolfsen, Zalm en Zvonar,

en de heren Remkes, vice-minister-president, minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Donner, minister van Justitie, De Geus, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Rutte, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Phoa, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, en mevrouw Ross-van Dorp, staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De voorzitter:

Ik deel aan de Kamer mede dat zijn ingekomen berichten van verhindering van de leden:

Verbeet en Wolfsen, wegens bezigheden elders, alleen voor de ochtendvergadering;

Algra en Van den Doel, wegens bezigheden elders;

Tichelaar, wegens ziekte.

Deze berichten worden voor kennisgeving aangenomen.

De voorzitter:

Wij krijgen nu een aantal debatten naar aanleiding van een AO. Er is afgesproken dat het zogenaamde kerstregime van toepassing is. Alleen degenen die een motie willen indienen, voeren het woord. Interrupties dienen zich te beperken tot vragen over verduidelijking van moties. Het is niet de bedoeling het debat te heropenen.

Naar boven