Aan de orde zijn de stemmingen in verband met het wetsvoorstel Samenvoeging van de gemeenten Echt en Susteren en toevoeging van de kern Nieuwstadt aan Sittard-Geleen (28012).

(Zie vergadering van 10 april 2002.)

De voorzitter:

Ik deel mede dat de heer Rietkerk zijn amendement op stuk nr. 9 heeft ingetrokken.

Artikel 1 wordt zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het gewijzigde amendement-Balemans/Rietkerk (stuk nr. 10, I).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de PvdA, de SP en D66 tegen dit gewijzigde amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ervoor, zodat het is aangenomen.

Ik stel vast dat door de aanneming van dit gewijzigde amendement de andere op stuk nr. 10 voorkomende gewijzigde amendementen als aangenomen kunnen worden beschouwd.

Artikel 2, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het gewijzigde amendement-Balemans/Rietkerk (stuk nr. 10, I), wordt zonder stemming aangenomen.

De voorzitter:

Ik merk op dat door de aanneming van het gewijzigde amendement-Balemans/Rietkerk (stuk nr. 10, II) artikel 3 is vervallen.

De artikelen 4 t/m 6 worden zonder stemming aangenomen.

De voorzitter:

Ik merk op dat door de aanneming van de gewijzigde amendementen-Balemans/Rietkerk (stukken nrs. 10, III, IV en V) de artikelen 7, 8 en 9 zijn vervallen.

De artikelen 10 en 11 worden zonder stemming aangenomen.

De voorzitter:

Ik merk op dat door de aanneming van het gewijzigde amendement-Balemans/Rietkerk (stuk nr. 10, VI) artikel 12 is vervallen.

De artikelen 13 en 14 worden zonder stemming aangenomen.

Het kaartbeeld, zoals dat is gewijzigd door de aanneming van het gewijzigde amendement-Rietkerk/Balemans (stuk nr. 10, VII), wordt zonder stemming aangenomen.

De beweegreden, zoals deze is gewijzigd door de aanneming van het gewijzigde amendement-Rietkerk/Balemans (stuk nr. 10, VIII), wordt zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het wetsvoorstel.

De voorzitter:

Ik constateer dat het wetsvoorstel met algemene stemmen is aangenomen.

Naar boven