Regeling van werkzaamheden

De voorzitter:

Ik stel voor, aan de orde te stellen in de vergaderingen van 10, 11 en 12 maart:

  • - het wetsvoorstel Regels inzake de telecommunicatie (Telecommunicatiewet) (25533).

Ik stel voor, aan de orde te stellen in de vergaderingen van 17, 18 en 19 maart:

  • - het wetsvoorstel Wijziging van de Wet op de bedrijfsorganisatie en enige andere wetten (25695);

  • - het wetsvoorstel Wijziging van de Huursubsidiewet in verband met het aan burgemeester en wethouders toedelen van de bevoegdheid een bijzondere bijdrage in de huurlasten toe te kennen (vangnetregeling huursubsidie) (25817);

  • - het wetsvoorstel Wijziging van de Wet op de loonbelasting 1964, de Wet op de vennootschapsbelasting 1969 en de Coördinatiewet Sociale Verzekering (aanpassing heffing terzake van aandelenoptierechten) (25721);

  • - het wetsvoorstel Aanpassing van de Wet vervoer binnenvaart aan richtlijn nr. 96/75/EG (liberalisering van de binnenvaart) (25412);

  • - de brief van de ministers van Justitie en van Volksgezondheid, Welzijn en Sport inzake aanpassing meldingsprocedure euthanasie (23877, nr. 16);

  • - het wetsvoorstel Invoeringswet Boek 4 en Titel 3 van Boek 7 van het nieuwe Burgerlijk Wetboek, eerste gedeelte (wijziging van Boek 4) (17141) (plenaire afronding).

Ik stel voor, aan de orde te stellen in de vergaderingen van 24, 25 en 26 maart:

  • - het wetsvoorstel Aanpassing van het fiscale procesrecht aan de Algemene wet bestuursrecht en wijziging van een aantal fiscale en andere wetten (herziening van het fiscale procesrecht) (25175);

  • - het wetsvoorstel Privatisering Fonds Voorheffing Pensioenverzekering (Wet privatisering FVP) (25745);

  • - het wetsvoorstel Wijziging van de Wet op de vennootschapsbelasting 1969 en van enige andere belastingwetten in verband met de fiscale begeleiding van de overgang van vermogen onder algemene titel bij rechtspersonen op de voet van Boek 2 van het Burgerlijk Wetboek (25709).

Ik stel voor, aan de orde te stellen in de vergaderingen van 31 maart en 1 en 2 april:

  • - het wetsvoorstel Goedkeuring van het op 17 mei 1994 te Parijs tot stand gekomen verdrag tussen het Koninkrijk der Nederlanden en de Franse Republiek inzake personencontrole op de luchthavens op Sint Maarten (Trb. 1994, 144) (24074, R1531).

Ik stel voor, de stukken 23619, nr. 12, 24243, nr. 7, 24244, nr. 7, 24587, nr. 24, 24787, nr. 30, 25600-VIII, nr. 64, en 25600-XVI, nr. 54 voor kennisgeving aan te nemen.

Overeenkomstig de voorstellen van de voorzitter wordt besloten.

De voorzitter:

Het woord is aan de heer Lilipaly.

De heer Lilipaly (PvdA):

Voorzitter! Om 15.00 uur begint de vergadering van de vaste commissie voor Verkeer en Waterstaat over het natuurherstelplan Westerschelde. Ik sluit niet uit dat een verlenging zal moeten plaatsvinden in deze zaal. Ik verzoek u dan ook om daarvoor tijd in te ruimen.

De voorzitter:

Ik stel voor, zo de agenda dit vandaag toelaat, om dit debat, zo de behoefte eraan ontstaat, toe te voegen aan de agenda van vandaag. Het hangt van de collega's af of de ruimte daarvoor beschikbaar komt.

Daartoe wordt besloten.

De voorzitter:

Het woord is aan mevrouw Van Nieuwenhoven.

Mevrouw Van Nieuwenhoven (PvdA):

Voorzitter! Vanochtend heeft collega Middel namens de PvdA-fractie in het algemeen overleg over de geestelijke gezondheidszorg het woord gevoerd. Namens hem in het bijzonder en natuurlijk namens de gehele PvdA-fractie verzoek ik u om het verslag van dit algemeen overleg op de agenda te zetten. Enig nadenken heeft bij ons tot de overweging geleid dat dit na 10 maart kan, maar dan wel graag zo snel mogelijk.

Intussen wil ik via u de minister in kennis stellen van het feit dat zij niet kan doorgaan met voorbereidende handelingen voor een mogelijk besluit, voordat dit debat met de Kamer heeft plaatsgevonden.

De voorzitter:

Wat het verzoek betreft, er was al ruimte gereserveerd op de agenda voor vandaag, maar wij schuiven dat dus door.

Wat de laatste opmerking betreft stel ik voor, het stenografisch verslag van dit deel van de vergadering door te geleiden naar het kabinet.

Daartoe wordt besloten.

De voorzitter:

Het woord is aan de heer Verhagen.

De heer Verhagen (CDA):

Mijnheer de voorzitter! Gisteren hebben een aantal collega's van andere partijen schriftelijke vragen gesteld over TV West. Gelet op de urgentie van de zaak wil ik u vragen om aan te dringen op een spoedig antwoord. Gelet op het feit dat er geen publiek alternatief is in Zuid-Holland, vraag ik u of staatssecretaris Nuis meteen kan ingaan op de vraag of hij in overleg wil treden met de provincie Zuid-Holland om de mogelijkheden voor een publieke regionale televisie in Zuid-Holland te bezien. Dus in aanvulling op de vragen die gesteld zijn, vraag ik hem om een snelle beantwoording en verzoek ik hem in overleg te treden met de provincie Zuid-Holland.

De voorzitter:

Ik stel voor, het stenografisch verslag van dit deel van de vergadering door te geleiden naar het kabinet.

Daartoe wordt besloten.

Naar boven