Aan de orde zijn de stemmingen in verband met het wetsvoorstel Wijziging van de Ziektewet, de WAO, de WW en enkele andere wetten in verband met het wegnemen van belemmeringen in sociale verzekeringswetten bij het opnemen van onbetaald verlof (25618).

(Zie vergadering van heden.)

In stemming komt het amendement-Adelmund (stuk nr. 9, I).

De voorzitter:

Ik constateer, dat dit amendement met algemene stemmen is aangenomen.

Ik stel vast, dat door de aanneming van dit amendement de andere op stuk nr. 9 voorkomende amendementen als aangenomen kunnen worden beschouwd.

Ik merk op, dat nu de amendementen-Adelmund (stuk nr. 9) zijn aangenomen niet meer behoeft te worden gestemd over de amendementen-Rosenmöller op stuk nr. 8.

Artikel I, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Adelmund (stuk nr. 9, I), wordt zonder stemming aangenomen.

De aanhef van artikel II wordt zonder stemming aangenomen.

De onderdelen A t/m C worden zonder stemming aangenomen.

Onderdeel D, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Adelmund (stuk nr. 9, II), wordt zonder stemming aangenomen.

Onderdeel E, zoals het gewijzigd door de aanneming van het amendement-Adelmund (stuk nr. 9, III), wordt zonder stemming aangenomen.

De onderdelen F en G worden zonder stemming aangenomen.

Het gewijzigde artikel II wordt zonder stemming aangenomen.

De aanhef van artikel III en onderdeel A worden zonder stemming aangenomen.

Onderdeel B, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Adelmund (stuk nr. 9, IV), wordt zonder stemming aangenomen.

Onderdeel C, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Adelmund (stuk nr. 9, V), wordt zonder stemming aangenomen.

Onderdeel D, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Adelmund (stuk nr. 9, VI), wordt zonder stemming aangenomen.

Onderdeel E, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Adelmund (stuk nr. 9, VII), wordt zonder stemming aangenomen.

Het gewijzigde artikel III wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen IV t/m XII en de beweegreden worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het wetsvoorstel.

De voorzitter:

Ik constateer, dat het wetsvoorstel met algemene stemmen is aangenomen.

Naar boven