Informatie over deze publicatie

Deze publicatie is op 20-04-2009 gepubliceerd door Tweede Kamer der Staten-Generaal. De publicatie is van het type Handeling en heeft als identifier "h-tk-20082009-5524-5525".

Bestandsformaten

Op dit moment is de publicatie beschikbaar in de volgende formaten:

Publicatiegegevens

Onderstaande tabel bevat een overzicht van de publicatiegegevens (metadata) die bij deze publicatie horen. Deze zijn ook als los bestand beschikbaar:

Publicatiegegevens Waarde
Behandeld dossier 31532
Collectie officiële publicatie
Datum vergadering 2009-03-31
Documentstatus Opgemaakt
DTD-versie Officiële Publicaties, versie 1.0
Eindpagina 5525
Identifier h-tk-20082009-5524-5525
Onderwerp Landbouw | Voedselkwaliteit
Onderwerp Zorg en gezondheid | Gezondheidsrisico's
Organisatietype staten generaal
Paginareeks 5524-5525
Pskey HAN8422A12
Publicatiedatum 2009-04-20
Publicatienaam Handelingen
Publicatienummer 70
Publicerende organisatie Tweede Kamer der Staten-Generaal
Rubriek parlementair Handeling
Startpagina 5524
Taal nl
Titel Aan de orde zijn de stemmingen over moties, ingediend bij het debat over de nota 'Gezonde voeding, van begin tot eind' (voedingsnota), te weten: - de motie-Schermers c.s. over de gezondheidsaspecten van vaste en vloeibare frituurvetten (31532, nr. 4); - de motie-Schermers/Wiegman-van Meppelen Scheppink over de nieuwe HACCP-hygiënenormen in de intramurale zorginstellingen (31532, nr. 5); - de motie-Wiegman-van Meppelen Scheppink over het opnemen van voedingszorg in dbc's en zorgzwaartepakketten (31532, nr. 8) en 1 andere motie (nr. 9)
Vergaderjaar 2008-2009