Aan de orde zijn de stemmingen over moties, ingediend bij het debat over de Voortgangsrapportage tbs en forensische zorg, te weten:

- de motie-Teeven/Van Velzen over het doen van aangifte bij seksuele relaties tussen behandelaars en patiënten (29452, nr. 71);

- de motie-Van Velzen/Azough over een tijdelijke verblijfsvergunning voor illegale vreemdelingen in tbs-klinieken (29452, nr. 72);

- de motie-Joldersma/Jager over communicatie over overlastgevoelige voorzieningen in woonbuurten (29452, nr. 73);

- de motie-De Roon over het niet toestaan van transmuraal verlof bij een onverklaard risico op het plegen van een ernstig misdrijf (29452, nr. 74).

(Zie vergadering van 30 oktober 2007.)

In stemming komt de motie-Teeven/Van Velzen (29452, nr. 71).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, de PvdA, GroenLinks, D66, de PvdD, de VVD, de SGP, de PVV en het lid Verdonk voor deze motie hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat zij is aangenomen.

In stemming komt de motie-Van Velzen/Azough (29452, nr. 72).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, GroenLinks, D66 en de PvdD voor deze motie hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat zij is verworpen.

In stemming komt de motie-Joldersma/Jager (29452, nr. 73).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fractie van de VVD tegen deze motie hebben gestemd en die van de overige fracties ervoor, zodat zij is aangenomen.

In stemming komt de motie-De Roon (29452, nr. 74).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fractie van de PVV voor deze motie hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat zij is verworpen.

Naar boven