Aan de orde zijn de stemmingen in verband met het wetsvoorstel Aanpassing van de Boeken 3 en 6 van het Burgerlijk Wetboek en andere wetten aan de richtlijn betreffende oneerlijke handelspraktijken van ondernemingen jegens consumenten op de interne markt (30928).

(Zie vergadering van 17 oktober 2007.)

De voorzitter:

Voordat wij daadwerkelijk tot de stemmingen overgaan, verzoek ik mevrouw Vos plaats te nemen. Het is echt heel hinderlijk als leden bij stemmingen niet zitten. Dat leidt zowel de voorzitter af die de onderdelen van de stemmingslijst moet afwerken, als de leden die zich concentreren op de stem die zij gaan uitbrengen.

In stemming komt het nader gewijzigde amendement-Vos (stuk nr. 14, I) tot het doen vervallen van onderdeel B.

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, de PvdA, GroenLinks, D66, de PvdD, de VVD en de PVV en het lid Verdonk voor dit nader gewijzigde amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is aangenomen.

Ik stel vast dat door de aanneming van dit nader gewijzigde amendement de overige op stuk nr. 14 voorkomende nader gewijzigde amendementen als aangenomen kunnen worden beschouwd.

In stemming komt het wetsvoorstel, zoals op onderdelen gewijzigd door de aanneming van de nader gewijzigde amendementen-Vos (stuk nrs. 14, I tot en met IV).

De voorzitter:

Ik constateer dat dit wetsvoorstel met algemene stemmen is aangenomen.

Naar boven