Aan de orde zijn de stemmingen over moties, ingediend bij het debat over zakelijke belangen van de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, te weten:

- de motie-Van Velzen over een onafhankelijk onderzoek naar mogelijke belangenverstrengeling van de minister van LNV (30216, nr. 3);

- de motie-Van Velzen over onderzoek naar registratie van aandelen en eventuele andere financiële belangen van ministers en staatssecretarissen (30216, nr. 4);

- de motie-Nawijn over aanpassing van de regelgeving omtrent deelname aan onbezoldigde comités van aanbeveling (30216, nr. 5).

(Zie vergadering van 1 september 2005.)

In stemming komt de motie-Van Velzen (30216, nr. 3).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP en de Groep Wilders voor deze motie hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat zij is verworpen.

In stemming komt de motie-Van Velzen (30216, nr. 4).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fractie van de SP voor deze motie hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat zij is verworpen.

In stemming komt de motie-Nawijn (30216, nr. 5).

De voorzitter:

Ik constateer dat de Groep Nawijn voor deze motie heeft gestemd en de aanwezige leden van de overige fracties ertegen, zodat zij is verworpen.

Naar boven