Aan de orde zijn de stemmingen in verband met het wetsvoorstel Invoering van de Wet structuur uitvoeringsorganisatie werk en inkomen (Invoeringswet Wet structuur uitvoeringsorganisatie werk en inkomen) (27665).

(Zie vergadering van 27 juni 2001.)

De voorzitter:

Mevrouw Smits trekt het amendement op stuk nr. 7 in en mevrouw Noorman-den Uyl trekt het amendement op stuk nr. 16 in.

Voorts stel ik vast dat als gevolg van de stemmingen bij wetsvoorstel 27588 de amendementen Schimmel c.s. (stuk nr. 15), Van der Knaap/Van Middelkoop (stuk nr. 17) en De Wit (stuk nr. 11) zijn vervallen.

De artikelen 1 t/m 42 worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Noorman-den Uyl c.s. (stuk nr. 21, I).

De voorzitter:

Ik constateer dat dit amendement met algemene stemmen is aangenomen.

Ik stel vast dat door de aanneming van dit amendement het andere op stuk nr. 21 voorkomende amendement als aangenomen kan worden beschouwd.

In stemming komt het amendement-Harrewijn (stuk nr. 10, I).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, GroenLinks, de ChristenUnie en de SGP voor dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is verworpen.

Ik stel vast, dat door de verwerping van dit amendement de andere op stuk nr. 10 voorkomende amendementen als verworpen kunnen worden beschouwd.

Artikel 43 zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Noorman-den Uyl c.s. (stuk nr. 10, I), wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 44 t/m 56 worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het gewijzigde amendement-Noorman-den Uyl c.s. (stuk nr. 23, I).

De voorzitter:

Ik constateer dat dit gewijzigde amendement met algemene stemmen is aangenomen.

Ik stel vast dat door de aanneming van dit gewijzigde amendement de andere op stuk nr. 23 voorkomende gewijzigde amendementen als aangenomen kunnen worden beschouwd.

In stemming komt het gewijzigde amendement-Van Middelkoop c.s. (stuk nr. 24).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, GroenLinks, de PvdA, D66, de ChristenUnie en de SGP voor dit gewijzigde amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is aangenomen.

Artikel 57 zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Noorman-den Uyl c.s. (stuk nr. 21, II), de gewijzigde amendementen-Noorman-den Uyl c.s. (stukken nrs. 23, I t/m III) en het gewijzigde amendement-Van Middelkoop c.s. (stuk nr. 24), wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 58 t/m 75 worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Van Middelkoop/Van der Knaap (stuk nr. 18, I).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, het CDA, de ChristenUnie en de SGP voor dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is verworpen.

Ik stel vast, dat door de verwerping van dit amendement de andere op stuk nr. 18 voorkomende amendementen als verworpen kunnen worden beschouwd.

Artikel 76 wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 77 t/m 80 worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Noorman-den Uyl c.s. (stuk nr. 22, I).

De voorzitter:

Ik constateer dat dit amendement met algemene stemmen is aangenomen.

Ik stel vast dat door de aanneming van dit amendement het andere op stuk nr. 22 voorkomende amendement als aangenomen kan worden beschouwd.

Artikel 81 zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendementen-Noorman-den Uyl c.s. (stukken nrs. 22, I en II), wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 82 t/m 129 worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Van Lente (stuk nr. 14), tot het laten vervallen van artikel 130.

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de SP en GroenLinks tegen dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ervoor, zodat het is aangenomen.

De artikelen 131 t/m 133 en de beweegreden worden zonder stemming aangenomen.

De voorzitter:

De eindstemming over dit wetsvoorstel zal aanstaande donderdag plaatsvinden.

Naar boven