Aan de orde zijn de stemmingen in verband met het wetsvoorstel Wijziging van de uitvoeringsorganisatie sociale verzekeringen (Organisatiewet sociale verzekeringen 1997) (24877).

(Zie vergadering van 27 november 1996.)

Artikel 1 wordt zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Schimmel (stuk nr. 12, I).

De voorzitter:

Ik constateer, dat de aanwezige leden van de fracties van D66, de RPF, GroenLinks, de SP en het lid Hendriks voor dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is verworpen.

Ik stel vast, dat door de verwerping van dit amendement de andere op stuk nr. 12 voorkomende amendementen als verworpen kunnen worden beschouwd.

Artikel 2 wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 3 t/m 19 worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Rouvoet (stuk nr. 10, I).

De voorzitter:

Ik constateer, dat de aanwezige leden van de fracties van de RPF, het GPV en het lid Hendriks voor dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is verworpen.

Ik stel vast, dat door de verwerping van dit amendement de andere op stuk nr. 10 voorkomende amendementen als verworpen kunnen worden beschouwd.

Artikel 20 wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 20a t/m 31 worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Biesheuvel (stuk nr. 9, I).

De voorzitter:

Ik constateer, dat de aanwezige leden van de fracties van het CDA, de groep-Nijpels, de SP en het lid Hendriks voor dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is verworpen.

Ik stel vast, dat door de verwerping van dit amendement het andere op stuk nr. 9 voorkomende amendement als verworpen kan worden beschouwd.

Artikel 32 wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 32a t/m 113a worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het gewijzigde amendement-Rouvoet (stuk nr. 16).

De voorzitter:

Ik constateer, dat de aanwezige leden van de fracties van de RPF, het AOV, de SP en het lid Hendriks voor dit gewijzigde amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is verworpen.

Artikel 114 wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 115 en de beweegreden worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het wetsvoorstel.

De voorzitter:

Ik constateer, dat de aanwezige leden van de fracties van de PvdA, D66, de RPF, de SGP, het GPV, de VVD, het CDA, de groep-Nijpels, het AOV en de CD voor het wetsvoorstel hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is aangenomen.

Naar boven