34ste vergadering

Dinsdag 8 juni 1999

13.30 uur

Voorzitter: Korthals Altes

Tegenwoordig zijn 75 leden, te weten:

Baarda, De Beer, Bemelmans-Videc, Van den Berg, Bierman, Bierman-Beukema toe Water, De Boer, Boorsma, Braks, Van den Broek-Laman Trip, Van Bruchem, Castricum, Dees, Doesburg, Dölle, Dupuis, Van Eekelen, Eversdijk, Van Gennip, Ginjaar, Van Heukelum, Hilarides, Hirsch Ballin, Hofstede, Holdijk, Van den Hul-Omta, Jaarsma, De Jong, Jurgens, Ketting, Kneppers-Heynert, Kohnstamm, Korthals Altes, Van der Lans, Van Leeuwen, Lemstra, Van der Linden, Lodders-Elfferich, Luijten, Lycklama à Nijeholt, Meindertsma, Pastoor, Pitstra, Platvoet, Le Poole, Rabbinge, Rensema, Roscam Abbing-Bos, Rosenthal, Ruers, Van Schijndel, Schoondergang-Horikx, Schuurman, Schuyer, Sorgdrager, Stekelenburg, Stevens, Swenker, Tan, Terlouw, Van Thijn, Timmerman-Buck, Varekamp, Ter Veld, Veling, De Vries, Van Vugt, Werner, Wiegel, Witteveen, Woldring, De Wolff, Wolfson, Wöltgens en Zwerver.

De voorzitter:

Ingevolge artikel 6, eerste lid, van het Reglement van orde treedt, zolang geen voorzitter is benoemd, een oud-voorzitter als tijdelijke voorzitter op, waarbij de laatstafgetredene voorrang heeft. Derhalve is mij de leiding van deze vergadering door het Reglement van orde opgedragen. Ik nodig de leden tot wier toelating is besloten, voorzover zij in de vergadering tegenwoordig zijn, uit, hun zitplaatsen in te nemen. Ik verzoek de leden die de presentielijst nog niet mochten hebben getekend, dat alsnog te doen. De presentielijst ligt op de tafel naast de griffier.

De ingekomen stukken staan op een lijst, die in de zaal ter inzage ligt. Op die lijst heb ik voorstellen gedaan over de wijze van behandeling. Als aan het einde van de vergadering daartegen geen bezwaren zijn ingekomen, neem ik aan, dat de Kamer zich met de voorstellen heeft verenigd.

(Deze lijst is opgenomen aan het eind van deze editie.)

De voorzitter:

Ik schors de vergadering een ogenblik om wat nieuw binnengekomen leden in de gelegenheid te stellen, van hun aanwezigheid te doen blijken.

De vergadering wordt enkele ogenblikken geschorst.

Naar boven