Aan de orde zijn de stemmingen over vijf moties, ingediend bij het debat over de meldingsprocedure euthanasie, te weten:

- de motie-V.A.M. van der Burg, houdende het verzoek af te zien van de voorliggende wijziging van de AMvB van 1 juni 1994 (23877, nr. 18);

- de motie-V.A.M. van der Burg c.s. over het reglement voor de regionale toetsingscommissies (23877, nr. 20);

- de motie-Van der Vlies c.s. over het raadplegen van palliatieve deskundigheid (23877, nr. 21);

- de motie-Schutte c.s. over het niet instellen van regionale toetsingscommissies (23877, nr. 22);

- de motie-Rabbae over de reactietermijn van het openbaar ministerie (23877, nr. 24).

(Zie vergadering van 18 maart 1998.)

In stemming komt de motie-V.A.M. van der Burg (23877, nr. 18).

De voorzitter:

Ik constateer, dat de aanwezige leden van de fracties van het GPV, de SGP, de RPF en het CDA voor deze motie hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat zij is verworpen.

In stemming komt de motie-V.A.M. van der Burg c.s. (23877, nr. 20).

De voorzitter:

Ik constateer, dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, GroenLinks, het GPV, de SGP, de RPF, het CDA, het AOV en het lid Hendriks voor deze motie hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat zij is verworpen.

In stemming komt de motie-Van der Vlies c.s. (23877, nr. 21).

De voorzitter:

Ik constateer, dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, het GPV, de SGP, de RPF, het CDA, de Unie 55+ en het lid Hendriks voor deze motie hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat zij is verworpen.

In stemming komt de motie-Schutte c.s. (23877, nr. 22).

De voorzitter:

Ik constateer, dat de aanwezige leden van de fracties van het GPV, de SGP, de RPF, het CDA en het lid Hendriks voor deze motie hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat zij is verworpen.

In stemming komt de motie-Rabbae (23877, nr. 24).

De voorzitter:

Ik constateer, dat de aanwezige leden van de fractie van GroenLinks voor deze motie hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat zij is verworpen.

Naar boven