Aan de orde zijn de stemmingen in verband met het wetsvoorstel Regels met betrekking tot de geestelijke verzorging in instellingen in de zorgsector en in justitiële inrichtingen (Wet geestelijke verzorging zorginstellingen en justitiële inrichtingen) (23720).

(Zie vergadering van 7 februari 1996.)

De artikelen 1 t/m 4 worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Apostolou (stuk nr. 10, II) tot invoeging van een artikel 4a.

De voorzitter:

Ik constateer, dat de aanwezige leden van de fracties van de PvdA, GroenLinks, de SP, het CDA, de groep-Nijpels, het AOV en het lid Hendriks voor dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is aangenomen.

Ik stel vast, dat door de aanneming van dit amendement de andere op stuk nr. 10 voorkomende amendementen als aangenomen kunnen worden beschouwd.

Artikel 5, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Apostolou (stuk nr. 10, III), wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 6 t/m 8 worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Bremmer (stuk nr. 9) tot het laten vervallen van artikel 8a.

De voorzitter:

Ik constateer, dat de aanwezige leden van de fracties van het CDA, de groep-Nijpels, het AOV, de CD, de PvdA, GroenLinks, de SP en het lid Hendriks voor dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is aangenomen.

De artikelen 8b t/m 9 worden zonder stemming aangenomen.

Artikel 10, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Apostolou (stuk nr. 10, IV), wordt zonder stemming aangenomen.

De beweegreden, zoals zij is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Apostolou (stuk nr. 10, I), wordt zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het wetsvoorstel.

De voorzitter:

Ik constateer, dat de aanwezige leden van de fractie van de SGP tegen het wetsvoorstel hebben gestemd en die van de andere fracties ervoor, zodat het is aangenomen.

Naar boven