Regeling van werkzaamheden

De voorzitter:

Ik stel voor, dinsdag a.s. te stemmen over twee moties, te weten:

  • - de motie-Hirsi Ali c.s. over onderbouwing van de nieuwe landenlijst in de notitie "Aan elkaar verplicht" (29234, nr. 8);

  • - de motie-Van der Staaij c.s. overVoorzitter motivering van het afbouwen van de bilaterale hulprelatie met een aantal landen (29234, nr. 15).

Ik stel voor, toe te voegen aan de agenda voor volgende week:

  • - het wetsvoorstel Wijziging van de Wet privatisering ABP in verband met de nadere normering van de indexatie van op 31 december 1995 ingegane pensioenen en reeds bestaande uitzichten op pensioen (29257).

Aangezien voor de stukken gedrukt onder de nummers 29236 (R1743) en 29242 de termijnen zijn verstreken, stel ik voor dat wat deze Kamer betreft, de daarbij ter stilzwijgende goedkeuring overgelegde stukken zijn goedgekeurd. Ik stel voor, deze stukken voor kennisgeving aan te nemen.

Aangezien voor de stukken 23490, nrs. 295 en 298, en 26482, nr. 9, de termijnen zijn verstreken, stel ik voor, deze stukken voor kennisgeving aan te nemen.

Ik stel verder voor, de stukken 28170, nr. 25, 29200-VII, nr. 30, en 29200-XV, nr. 9, voor kennisgeving aan te nemen.

Overeenkomstig de voorstellen van de voorzitter wordt besloten.

De voorzitter:

Het woord is aan mevrouw Schippers.

Mevrouw Schippers (VVD):

Voorzitter. Gisteren heeft een algemeen overleg plaatsgevonden over de rookvrije werkplek. Ik wil het verslag van dat algemeen overleg op de plenaire agenda plaatsen.

De voorzitter:

Ik stel voor, aan dit verzoek te voldoen en het verslag algemeen overleg over het rookbeleid toe te voegen aan de agenda voor volgende week.

Daartoe wordt besloten.

De voorzitter:

Het woord is aan mevrouw Bussemaker.

Mevrouw Bussemaker (PvdA):

Voorzitter. Gisteren heeft het algemeen overleg van de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid over gesubsidieerde arbeid plaatsgevonden. Ik wil u vragen om het verslag van dit algemeen overleg op de plenaire agenda voor volgende week te plaatsen.

De voorzitter:

Ik stel voor, ook aan dit verzoek te voldoen en het verslag van dit algemeen overleg toe te voegen aan de agenda voor volgende week.

Daartoe wordt besloten.

Naar boven