Aan de orde zijn de stemmingen in verband met het wetsvoorstel Regels inzake plannen op het terrein van het verkeer en het vervoer (Planwet verkeer en vervoer) (25337), en over:

- de motie-Remkes c.s. over de uitkering van de gelden ten behoeve van de kleine infrastructuur (25337, nr. 9).

(Zie vergadering van 4 februari 1998.)

De artikelen 1 t/m 5 worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Van den Berg (stuk nr. 7, I).

De voorzitter:

Ik constateer, dat de aanwezige leden van de fracties van GroenLinks, de SP, de PvdA, de SGP, de RPF, het CDA, de groep-Nijpels, het AOV, de CD, de Unie 55+ en het lid Hendriks voor dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is aangenomen.

Ik stel vast, dat door de aanneming van dit amendement het andere op stuk nr. 7 voorkomende amendement als aangenomen kan worden beschouwd.

Artikel 6, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Van den Berg (stuk nr. 7, I), wordt zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Van den Berg (stuk nr. 8, I).

De voorzitter:

Ik constateer, dat dit amendement met algemene stemmen is aangenomen.

Ik stel vast, dat door de aanneming van dit amendement de andere op stuk nr. 8 voorkomende amendementen als aangenomen kunnen worden beschouwd.

Artikel 7, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Van den Berg (stuk nr. 8, I), wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 8 wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 9, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Van den Berg (stuk nr. 8, II), wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 10, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Van den Berg (stuk nr. 7, II), wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 11, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Van den Berg (stuk nr. 8, III), wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 12 t/m 19 en de beweegreden worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het wetsvoorstel.

De voorzitter:

Ik constateer, dat het wetsvoorstel met algemene stemmen is aangenomen.

In stemming komt de motie-Remkes c.s. (25337, nr. 9).

De voorzitter:

Ik constateer, dat de aanwezige leden van de fracties van de SP, D66, de RPF, de VVD, het CDA, de groep-Nijpels, het AOV, de CD en het lid Hendriks voor deze motie hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat zij is aangenomen.

Naar boven