71ste vergadering

Woensdag 21 mei 2003

10.15 uur

Voorzitter: Verburg

Tegenwoordig zijn 97 leden, te weten:

Van Aartsen, Aasted Madsen-van Stiphout, Algra, Aptroot, Arib, Atsma, Van Baalen, Van Beek, Blok, Van Bochove, Boelhouwer, Bos, Buijs, Van de Camp, Cornielje, Çörüz, Crone, Depla, Dijksma, Dijsselbloem, Douma, Duyvendak, Eijsink, Ferrier, Fierens, Geluk, Van Gent, Giskes, De Graaf, De Grave, Griffith, De Haan, Van Haersma Buma, Halsema, Van der Ham, Hamer, Haverkamp, Heemskerk, Hermans, Hessels, Van Heteren, Van der Hoeven, Hofstra, Ten Hoopen, Huizinga-Heringa, Jager, Joldersma, Kalsbeek, Kamp, Kant, Karimi, Koopmans, De Krom, Van der Laan, Van Lith, Mastwijk, Van Miltenburg, Mosterd, De Nerée tot Babberich, Van Nieuwenhoven, Van Oerle-van der Horst, Örgü, De Pater-van der Meer, Rambocus, Rijpstra, Rouvoet, De Ruiter, Samsom, Slob, Smeets, Smits, Spies, Van der Staaij, Sterk, Stuurman, Tichelaar, Timmer, Timmermans, Tonkens, Van Velzen, Vendrik, Verburg, Vergeer-Mudde, Verhagen, Vietsch, Van der Vlies, Vos, B.M. de Vries, J.M. de Vries, K.G. de Vries, Van Vroonhoven-Kok, Waalkens, Weisglas, Wilders, Van Winsen, De Wit en Zalm,

en de heren Donner, minister van Justitie, Hoogervorst, minister van Financiën en van Economische Zaken, Kamp, minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer en van Defensie, en Wijn, staatssecretaris van Economische Zaken.

De voorzitter:

Ik deel aan de Kamer mede dat zijn ingekomen berichten van verhindering van de leden:

Bussemaker, Noorman-den Uyl, Verbeet en Wolfsen wegen bezigheden elders;

Kruijsen, wegen bezigheden elders, alleen voor de ochtendvergadering;

Samsom, wegens bezigheden elders, alleen voor de middagvergadering.

Deze berichten worden voor kennisgeving aangenomen.

De voorzitter:

De ingekomen stukken staan op een lijst die op de tafel van de griffier ter inzage ligt. Op die lijst heb ik voorstellen gedaan over de wijze van behandeling. Als aan het einde van de vergadering daartegen geen bezwaren zijn ingekomen, neem ik aan dat de Kamer zich met de voorstellen heeft verenigd.

Naar boven