Aan de orde zijn de stemmingen in verband met het wetsvoorstel Uitvoering van het Statuut van het Internationaal Strafhof met betrekking tot de samenwerking met en bijstand aan het Internationaal Strafhof en de tenuitvoerlegging van zijn vonnissen (Uitvoeringswet Internationaal Strafhof) (28098, R1704).

(Zie wetgevingsoverleg van 11 maart 2002.)

De artikelen 1 t/m 6 worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Van Oven (stuk nr. 8, I).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fractie van de SP tegen dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ervoor, zodat het is aangenomen.

Ik stel vast dat door de aanneming van dit amendement de andere op stuk nr. 8 voorkomende amendementen als aangenomen kunnen worden beschouwd.

Artikel 7, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Van Oven (stuk nr. 8, I), wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 8 t/m 23 worden zonder stemming aangenomen.

Artikel 24, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Van Oven (stuk nr. 8, II), wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 25, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Van Oven (stuk nr. 8, III), wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 26 wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 27, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Van Oven (stuk nr. 8, IV), wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 28 t/m 44 worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Van Oven (stuk nr. 9).

De voorzitter:

Ik constateer dat dit amendement met algemene stemmen is aangenomen.

Artikel 45, zoals het is gewijzigd door het amendement-Van Oven (stuk nr. 9), wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 46 t/m 66 worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Van Oven (stuk nr. 10).

De voorzitter:

Ik constateer dat de aanwezige leden van de fracties van de PvdA, de VVD, het CDA, de ChristenUnie en de SGP voor dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is aangenomen.

Artikel 67, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Van Oven (stuk nr. 10), wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 68 t/m 90 en de beweegreden worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het wetsvoorstel.

De voorzitter:

Ik constateer dat het wetsvoorstel met algemene stemmen is aangenomen.

Naar boven