Aan de orde zijn de stemmingen in verband met het wetsvoorstel Verbetering van een aantal wetten (Veegwet SZW 1999) (26722).

(Zie vergadering van 16 november 1999.)

Artikel 1 wordt zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Wilders c.s. (stuk nr. 8, I).

De voorzitter:

Ik constateer, dat dit amendement met algemene stemmen is aangenomen.

Ik stel vast, dat door de aanneming van dit amendement de andere op stuk nr. 8 voorkomende amendementen als aangenomen kunnen worden beschouwd.

Artikel 2, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Wilders c.s. (stuk nr. 8, I), wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 3, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Wilders c.s. (stuk nr. 8, II), wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 4, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Wilders c.s. (stuk nr. 8, III), wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 5, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Wilders c.s. (stuk nr. 8, IV), wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 6 en 7 worden zonder stemming aangenomen.

Artikel 8, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Wilders c.s. (stuk nr. 8, V), wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 9, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Wilders c.s. (stuk nr. 8, VI), wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 10, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Wilders c.s. (stuk nr. 8, VII), wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 11, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Wilders c.s. (stuk nr. 8, VIII), wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 12, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Wilders c.s. (stuk nr. 8, IX), wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 13 t/m 17 worden zonder stemming aangenomen.

Artikel 18, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Wilders c.s. (stuk nr. 8, X), wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 19, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Wilders c.s. (stuk nr. 8, XI), wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 20 wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 21, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Wilders c.s. (stuk nr. 8, XII), wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 22 en 23 en de beweegreden worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het wetsvoorstel.

De voorzitter:

Ik constateer, dat met uitzondering van de heer Duivesteijn alle aanwezige leden voor het wetsvoorstel hebben gestemd, zodat het is aangenomen.

Naar boven