Regeling van werkzaamheden

De voorzitter:

Ik deel aan de Kamer mede, dat het gezien de agenda voor volgende week, noodzakelijk zal zijn aanstaande maandag plenair te vergaderen. De vergadering zal maandag om 14.00 uur aanvangen en 's avonds voortgezet worden. De stemmingen zullen op dinsdag plaatsvinden, het vragenuur zal op dinsdag plaatsvinden en wij zullen ook op dinsdag de regeling van werkzaamheden hebben. Tevens zal er maandag bij de aanvang van de vergadering een regeling van werkzaamheden zijn, opdat wij zo snel mogelijk zicht hebben op het verdere verloop van onze werkzaamheden volgende week.

Ik stel voor, de spreektijden bij het debat over het asielbeleid als volgt vast te stellen: 7 minuten voor de fracties van de PvdA, het CDA, de VVD en D66, 5 minuten voor de fractie van GroenLinks, 3 minuten voor de overige fracties en 1,5 minuut voor de groep-Nijpels en het lid Hendriks.

Daartoe wordt besloten.

De voorzitter:

Ik bepaal nader, dat het nota-overleg van de vaste commissie voor Binnenlandse Zaken over wetsvoorstel 21427, nrs. 112 en 118, wordt verplaatst van maandag 24 juni naar maandag 2 september van 11.15 uur tot 17.00 uur.

Op verzoek van de PvdA-fractie benoem ik in de vaste commissie voor Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer het lid Swildens-Rozendaal tot plv. lid in plaats van het lid Van Heemst.

Naar boven