Lijst van ingekomen stukken, met de door de voorzitter ter zake gedane voorstellen:

1. een koninklijke boodschap, ten geleide van het voorstel van wet Wijziging van de Waterstaatswet 1900 in verband met de instelling van de Staatscommissie voor de waterstaatswetgeving (24637).

Deze koninklijke boodschap, met de erbij behorende stukken, is al gedrukt en rondgedeeld;

2. vier brieven van de voorzitter van de Eerste Kamer der Staten- Generaal, met de mededeling dat zij in haar vergadering van 19 maart 1996 de haar door de Tweede Kamer toegezonden voorstellen van wet, gedrukt onder de nummers 23787 (R1506), 24226 en 24415, heeft aangenomen.

De voorzitter stelt voor, deze brieven voor kennisgeving aan te nemen;

3. een brief van de voorzitter van de Eerste Kamer der Staten-Generaal, met de mededeling dat zij in haar vergadering van 19 maart 1996 het EK nr. 160 (Reglement voor de commissie voor de Verzoekschriften) heeft aangenomen.

De voorzitter stelt voor, deze brief voor kennisgeving aan te nemen;

4. de volgende brieven:

een, van de minister van Buitenlandse Zaken, ten geleide van een Verdrag inzake sociale zekerheid tussen het Koninkrijk der Nederlanden en de Republiek Chili (24638);

een, van de staatssecretaris van Justitie, over de wijziging van de Rijkswet op het Nederlanderschap (23594, R1496, nr. 27);

een, van de staatssecretaris van Defensie, over de voortgang van het project NH90 (24400-X, nr. 81);

een, van de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, over een risico-analyse ten aanzien van de overgang van de financiering van de bejaardenoorden van de Wet op de bejaardenoorden (WBO) naar een subsidieregeling van de Ziekenfondsraad (ZFR) (24333, nr. 8).

Deze brieven zijn al gedrukt en rondgedeeld;

5. de volgende brieven:

twee, van de minister van Justitie, te weten:

  • een, over richtlijnen kinderpornografie;

  • een, ten geleide van het boek inzake Aanwijzingen voor de regelgeving en Aanwijzing voor convenanten (Gereedschap voor wetgevingspraktijk);

een, van de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, over Kwalificatie structuur educatie;

een, van de staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, ten geleide van verslag conferentie kwaliteitszorg in scholen.

De voorzitter stelt voor, deze brieven door te zenden aan de betrokken commissies ter afdoening en niet te drukken.

Naar boven