Aan de orde zijn de stemmingen in verband met het wetsvoorstel Balansverkorting geldelijke steun volkshuisvesting (23817).

(Zie vergadering van 4 april 1995.)

De voorzitter:

Ik deel aan de Kamer mee, dat mevrouw Oedayraj Singh Varma de amendementen op stuk nr. 18 heeft ingetrokken.

In stemming komt het gewijzigde amendement-Biesheuvel (stuk nr. 35, I).

De voorzitter:

Ik constateer, dat de aanwezige leden van de fracties van het CDA, het AOV, de CD, de RPF, de SGP, het GPV, de PvdA en GroenLinks voor dit gewijzigde amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is aangenomen.

Ik stel vast, dat door de aanneming van dit gewijzigde amendement de andere op stuk nr. 35 voorkomende gewijzigde amendementen als aangenomen kunnen worden beschouwd.

Artikel 1, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het gewijzigde amendement-Biesheuvel (stuk nr. 35, I), wordt zonder stemming aangenomen.

Artikel 2, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het gewijzigde amendement-Biesheuvel (stuk nr. 35, II), wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 3 t/m 6 worden zonder stemming aangenomen.

Artikel 7, zoals het is gewijzigd door de aanneming van de gewijzigde amendementen-Biesheuvel (stuk nr. 35, III t/m V), wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 8 t/m 12 worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Oedayraj Singh Varma (stuk nr. 19, I).

De voorzitter:

Ik constateer, dat de aanwezige leden van de fracties van GroenLinks, de SP en het AOV voor dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is verworpen.

Ik stel vast, dat door de verwerping van dit amendement het andere op stuk nr. 19 voorkomende amendement als verworpen kan worden beschouwd.

In stemming komt het amendement-Stellingwerf (stuk nr. 17).

De voorzitter:

Ik constateer, dat de aanwezige leden van de fracties van de RPF, de PvdA, GroenLinks, de SP en het AOV voor dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is verworpen.

In stemming komt het amendement-Biesheuvel (stuk nr. 20).

De voorzitter:

Ik constateer, dat de aanwezige leden van de fracties van het CDA, het AOV, de CD, de RPF, de SGP, het GPV, de PvdA, GroenLinks en de SP voor dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is aangenomen.

Artikel 13, zoals het is gewijzigd door de aanneming van het amendement-Biesheuvel (stuk nr. 20), wordt zonder stemming aangenomen.

De artikelen 14 t/m 17 worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het amendement-Biesheuvel (stuk nr. 21) tot invoeging van een artikel 17a.

De voorzitter:

Ik constateer, dat de aanwezige leden van de fracties van de PvdA, GroenLinks, de SP, de RPF, het CDA, het AOV en de CD voor dit amendement hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is aangenomen.

De artikelen 18 en 19, de bijlage bij het wetsvoorstel en de beweegreden worden zonder stemming aangenomen.

In stemming komt het wetsvoorstel.

De voorzitter:

Ik constateer, dat de aanwezige leden van de fracties van de PvdA, D66, de RPF, de SGP, het GPV, de VVD, het CDA, het AOV en de CD voor het wetsvoorstel hebben gestemd en die van de overige fracties ertegen, zodat het is aangenomen.

Naar boven