Aan de orde is de beëdiging van een tweede substituut-ombudsman.

De voorzitter:

Ik heet de ombudsman en de andere gasten van harte welkom en stel het zeer op prijs dat zij aanwezig zijn bij dit moment.

Mevrouw A. Stehouwer is in het gebouw der Kamer aanwezig teneinde de voorgeschreven eden af te leggen.

Ik verzoek de griffier, haar binnen te leiden.

Nadat mevrouw A. Stehouwer door de griffier is binnengeleid, legt zij in handen van de voorzitter de voorgeschreven eden af.

De voorzitter:

Mevrouw Stehouwer, ik wens u van harte geluk met de aanvaarding van uw functie.

De vergadering wordt enkele ogenblikken geschorst.

De voorzitter:

Ingekomen is een beschikking van de Voorzitters van de Eerste en Tweede Kamer der Staten-Generaal inzake aanwijzing van de leden Dees, Van der Linden, Werner, Eigeman, Van Driel, Kox, Swenker, De Nerée tot Babberich, Biskop, Hessels, Schinkelshoek, Blanksma-van den Heuvel, Smeets, Blom, Weekers, Van Bommel, Van Raak en Duyvendak tot lid en de leden Hoekzema, Van Heukelum, Putters, Meindertsma, Ormel, Koopmans en Van Miltenburg tot plaatsvervangend lid in de Raadgevende Interparlementaire Beneluxraad.

Ik stel voor, deze beschikking voor kennisgeving aan te nemen.

Daartoe wordt besloten.

De voorzitter:

De ontvangen brieven en wetsvoorstellen staan op een lijst die op de tafel van de griffier ligt. Op die lijst staan voorstellen over hoe de Kamer deze stukken kan gaan behandelen. Als aan het einde van de vergadering geen bezwaar is gemaakt tegen deze voorstellen, neem ik aan dat daarmee wordt ingestemd.

Naar boven