Regeling van werkzaamheden

De voorzitter:

Ik deel aan de Kamer mede dat de vaste commissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap tot haar voorzitter heeft gekozen het lid Aptroot.

Ik stel voor, het voor donderdag als hamerstuk geagendeerde wetsvoorstel Implementatie van het kaderbesluit nr. 2003/80/JBZ van de Raad van de Europese Unie van 27 januari 2003 inzake de bescherming van het milieu door middel van het strafrecht (PbEG L 29) (30037) van de agenda af te voeren.

Ik stel voor, toestemming te verlenen tot het houden van een wetgevings- c.q. notaoverleg met stenografisch verslag op maandag 31 oktober 2005 van 10.30 uur tot 14.00 uur van de vaste commissie voor Justitie over Preventie tegen Radicalisering (29754, nrs. 26 en 27).

Overeenkomstig de voorstellen van de voorzitter wordt besloten.

De voorzitter:

Het woord is aan mevrouw Vos.

Mevrouw Vos (GroenLinks):

Mijn fractie verzoekt naar aanleiding van het programma van Barend en Van Dorp van gisteravond, waarin melding is gemaakt van een aantal verslagen van gesprekken die de advocaat-generaal heeft gevoerd met medewerkers van het NFI op 17 januari 2002, in het kader van de zaak van de moord op Nienke Kleiss, die verslagen aan de Kamer te sturen. Van die verslagen wordt melding gemaakt in het rapport dat wij hebben ontvangen.

Ik heb zojuist van de griffier begrepen dat in de schriftelijke ronde vragen zijn gesteld in dezelfde zin, maar het was mij niet helemaal helder. Daarom doe ik voor de zekerheid mijn verzoek. Wij hechten eraan dat die verslagen vóór het debat van morgen aan de Kamer worden gezonden.

De voorzitter:

Ik had de griffier gevraagd even naar u toe te gaan omdat de vraag al was gesteld. Ik vind het een beetje gek om dezelfde vraag twee keer te stellen. De vraag is in de schriftelijke ronde door de Groep Wilders gesteld en in de vragenlijst opgenomen. De vraag is al bij de minister.

Mevrouw Vos (GroenLinks):

Daar was ik eerder niet van op de hoogte. Ik ga daarmee uiteraard akkoord.

Naar boven