Regeling van werkzaamheden

De voorzitter:

Ik stel voor, donderdag 16 december aanstaande als hamerstuk te behandelen:

  • - Intrekking en wijziging van enige wetten in verband met het verstrijken van de geldigheidsduur van het EGKS-verdrag (29723).

Daartoe wordt besloten.

De voorzitter:

Op verzoek van de LPF-fractie benoem ik in:

  • - de vaste commissie voor Europese Zaken het lid Herben tot lid in plaats van het lid Van den Brink en het lid Eerdmans tot plaatsvervangend lid in plaats van de bestaande vacature.

Aangezien voor de stukken gedrukt onder de nummers 23908 (R1519), nr. 67, en 29882 de termijnen zijn verstreken, stel ik voor dat wat deze Kamer betreft, de daarbij ter stilzwijgende goedkeuring overgelegde stukken zijn goedgekeurd. Ik stel voor deze stukken voor kennisgeving aan te nemen.

Aangezien voor het stuk 23490, nr. 348, de termijn is verstreken, stel ik voor dit stuk voor kennisgeving aan te nemen.

Ik stel voor het stuk 27622, nr. 129, voor kennisgeving aan te nemen.

Overeenkomstig de voorstellen van de voorzitter wordt besloten.

De voorzitter:

De ingekomen stukken staan op een lijst die op de tafel van de griffier ter inzage ligt. Op die lijst heb ik voorstellen gedaan over de wijze van behandeling. Als aan het einde van de vergadering daartegen geen bezwaren zijn ingekomen, neem ik aan dat de Kamer zich met de voorstellen heeft verenigd.

Het woord is aan mevrouw Smits.

Mevrouw Smits (PvdA):

Voorzitter. Namens de vaste commissie voor SZW vraag ik u in het schema voor dinsdag ruimte te houden voor een VAO van een algemeen overleg dat vandaag waarschijnlijk wordt uitgesteld tot dinsdag. Er moet rekening worden gehouden met het plaatsen van het verslag op de plenaire agenda.

De voorzitter:

Ik stel voor, dat de Kamer mij machtigt om dit punt, als het niet anders kan, ook zonder een regeling van werkzaamheden op de agenda te zetten als het AO is afgerond.

Daartoe wordt besloten.

De voorzitter:

Het woord is aan de heer Weekers.

De heer Weekers (VVD):

Voorzitter. Wij hebben vanochtend een algemeen overleg gehad over de WSW. Ik verzoek u, het verslag van dit algemeen overleg op de agenda te plaatsen.

De voorzitter:

Ik stel voor, aan het verzoek te voldoen en het punt toe te voegen aan de agenda van donderdag.

Daartoe wordt besloten.

De voorzitter:

Het woord is aan mevrouw Van Velzen.

Mevrouw Van Velzen (SP):

Voorzitter. Ik verzoek u het verslag van het algemeen overleg over de Milieuraad van afgelopen donderdag op het schema te zetten. Ik voeg daaraan toe dat de Milieuraad aanstaande maandag plaatsvindt en dat het dus wenselijk is dat het VAO, dat heel kort kan zijn, morgen vóór de stemmingen aan bod komt.

De voorzitter:

Wij moeten even kijken naar de beschikbaarheid van staatssecretaris Van Geel, maar het is de inzet om het zo te doen.

Daartoe wordt besloten.

Naar boven