Regeling van werkzaamheden

De voorzitter:

Ik stel voor, de spreektijden bij de algemene beschouwingen als volgt vast te stellen: CDA en PvdA 35 minuten; VVD 30 minuten; SP, LPF, GroenLinks en D66 20 minuten; ChristenUnie en SGP 15 minuten.

Daarbij zullen gedurende de eerste vijf minuten van elke spreker geen interrupties worden toegelaten.

Daartoe wordt besloten.

De voorzitter:

Ik deel aan de Kamer mede dat de Themacommissie Technologiebeleid tot haar voorzitter heeft gekozen het lid Giskes.

Ik deel aan de Kamer mede dat de Themacommissie Ouderenbeleid tot haar voorzitter heeft gekozen het lid Van Oerle-van der Horst.

Het Presidium heeft aangewezen tot voorzitter van de Contactgroep Frankrijk het lid Koenders, tot voorzitter van de Contactgroep Verenigd Koninkrijk het lid Lambrechts en tot voorzitter van de Contactgroep Duitsland het lid Van Winsen.

Op verzoek van de LPF-fractie benoem ik in de Themacommissie Technologiebeleid het lid Kraneveldt tot lid in plaats van het lid Hermans.

Op verzoek van de LPF-fractie benoem ik in de Themacommissie Ouderenbeleid het lid Hermans tot lid in plaats van het lid Kraneveldt.

Op verzoek van de VVD-fractie benoem ik in de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport Voorzitterhet lid Luchtenveld tot plv. lid in plaats van het lid Geluk.

Ik stel voor, toestemming te verlenen tot het houden van wetgevings- c.q. notaoverleg met stenografisch verslag op:

maandag 6 oktober 2003:

  • - van 10.15 uur tot 16.00 uur van de vaste commissie voor Justitie over het wetsvoorstel Wet terroristische misdrijven (28463);

  • - van 19.00 uur tot 23.00 uur van de vaste commissies voor Financiën en Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (gezamenlijk) over de notitie Fiscaliteit, landbouw- en natuurbeleid (28207).

Overeenkomstig de voorstellen van de voorzitter wordt besloten.

Naar boven