Regeling van werkzaamheden

De voorzitter:

De overige ingekomen stukken staan op een lijst die op de tafel van de griffier ter inzage ligt. Op die lijst heb ik voorstellen gedaan over de wijze van behandeling. VoorzitterAls aan het einde van de vergadering daartegen geen bezwaren zijn ingekomen, neem ik aan dat de Kamer zich met de voorstellen heeft verenigd.

Ik stel voor, toe te voegen aan de agenda van volgende week het wetsvoorstel:

  • - Wijziging van een tweetal bepalingen van de Opiumwet (28763);

  • - Wijziging van diverse wetten op het terrein van het ministerie van Financiën, teneinde wetstechnische gebreken te herstellen of andere wijzigingen van ondergeschikte aard aan te brengen, alsmede intrekking van een wet die geen feitelijke betekenis meer heeft (Reparatiewet I Financiën) (28733);

  • - Wijziging van de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2002 en enige andere wetten (28649).

Daartoe wordt besloten.

De voorzitter:

Op verzoek van diverse fracties benoem ik in:

  • - de commissie voor de Verzoekschriften het lid De Wit tot lid en de leden Tonkens en Slob tot plaatsvervangende leden.

Op verzoek van de PvdA-fractie benoem ik in:

  • - de commissie voor Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer het lid Timmer tot lid in plaats van het lid Crone, het lid Crone tot plaatsvervangend lid in plaats van het lid Timmer en het lid Verbeet tot plaatsvervangend lid in plaats van het lid Douma;

  • - de commissie voor Financiën het lid Douma tot plaatsvervangend lid in plaats van het lid Verbeet.

Het woord is aan de heer Meijer.

De heer Meijer (CDA):

Voorzitter. Wij hebben vanmorgen een algemeen overleg gevoerd met de ministers van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij en van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over de vogelpestcrisis. Namens de vaste commissie voor LNV verzoek ik u, dit onderwerp op de agenda voor de plenaire vergadering te plaatsen, desnoods nog voor vanmiddag, om fracties de gelegenheid te geven, hierover eventueel moties in te dienen.

De voorzitter:

Mij had dit verzoek informeel al bereikt. Omdat het een verzoek van de commissie is, stel ik voor, eraan te voldoen. De minister van LNV is in het Kamergebouw gebleven, dus ik stel voor om dit debat vanmiddag na deze regeling te houden.

Daartoe wordt besloten.

Naar boven