Regeling van werkzaamheden

De voorzitter:

Ingekomen is een beschikking van de voorzitters van de Eerste en Tweede Kamer der Staten-Generaal inzake aanwijzing van het lid Braks tot lid en het lid Glasz tot plv. lid van de Raadgevende Interparlementaire Beneluxraad.

Deze beschikking wordt voor kennisgeving aangenomen.

De voorzitter:

Ik stel u voor, in ieder geval voor vandaag en morgen de voorziene agendering zoals op het schema vermeld, per dag conform dat schema af te werken, zo nodig met voorbijgaan van het tijdstip van 23.00 uur.

Daartoe wordt besloten.

De voorzitter:

Het woord is aan de heer Rosenmöller.

De heer Rosenmöller (GroenLinks):

Verleden week heeft de vaste commissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid een algemeen overleg gevoerd met de minister over de koopkracht in 1996. Voor onze fractie is dit aanleiding u te verzoeken het verslag van het overleg aan de plenaire agenda van deze week toe te voegen.

De voorzitter:

Ik stel voor, conform het verzoek van de heer Rosenmöller te beslissen.

Daartoe wordt besloten.

De voorzitter:

Het woord is aan de heer Verhagen.

De heer Verhagen (CDA):

Voorzitter! Recent lazen wij in de kranten dat het Nederlandse kabinet de ontwikkelingsrelatie met Zambia heeft opgeschort. Graag ontvang ik van de minister voor Ontwikkelingssamenwerking een brief waarin de reden wordt aangegeven. Wij krijgen graag antwoord op de vraag in hoeverre de opschorting ook betrekking heeft op activiteiten van niet-gouvernementele organisaties. Het is namelijk gebruikelijk dat NGO's uitgezonderd worden van het opschorten van bilaterale betrekkingen.

De voorzitter:

Ik stel voor, het stenogram van dit deel van de vergadering door te geleiden naar het kabinet.

Daartoe wordt besloten.

Naar boven