Regeling van werkzaamheden

De voorzitter:

Het Presidium heeft met eenparigheid van stemmen besloten, te stellen in handen van:

a. de vaste commissie voor Binnenlandse Zaken:

  • - het wetsvoorstel Regeling van de vergoeding voor de werkzaamheden, de secundaire voorzieningen en de kostenvergoedingen van de leden van de Eerste Kamer der Staten-Generaal, alsmede van de toelage en de andere voorzieningen van de voorzitter van de Eerste Kamer der Staten-Generaal (Wet vergoedingen leden Eerste Kamer) (24089);

b. de vaste commissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen:

  • - het wetsvoorstel Wijziging van onder meer de Wet op de studiefinanciering en de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek in verband met de invoering van de prestatiebeurs, de vorm van de toelage en de leeftijd waarop aanspraak op studiefinanciering in het hoger onderwijs ontstaat (24094);

c. de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport:

  • - het wetsvoorstel Wijziging van artikel 40 van de Wet financiering volksverzekeringen (24096);

d. de vaste commissies voor Verkeer en Waterstaat en voor Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer gezamenlijk:

  • - de Planologische kernbeslissing Schiphol en omgeving (23552).

Ik stel voor, te behandelen dinsdag 7 maart bij het begin van de vergadering:

  • - de brief van het Presidium ten geleide van de raming van de kosten van de parlementaire enquête opsporingsmethoden (24072, nr. 2).

Ik stel voor, te behandelen donderdag 9 maart bij het begin van de vergadering:

  • - de verslagen van de commissie voor de Verzoekschriften (23954, nrs. 45 t/m 60).

Ik stel voor, te behandelen in de vergaderingen van 21, 22 en 23 maart:

  • - het wetsvoorstel Bepalingen inzake de arbeids- en rusttijden (Arbeidstijdenwet) (23646).

Ik stel voor, de stukken 19637, nr. 123 en 124, 19882, nr. 48, 23900-VIII, nr. 73 en 23900-XI, nr. 44 voor kennisgeving aan te nemen.

Ik stel voor, vandaag de behandeling van het wetsvoorstel Wijziging van het Wetboek van Strafvordering (vormverzuimen) (23705) en het wetsvoorstel Wijziging van de Auteurswet 1912 en de Wet op de naburige rechten in verband met de richtlijn nr. 93/98/EEG van de Raad van de Europese Gemeenschappen van 29 oktober 1993, betreffende de harmonisatie van de beschermingstermijn van het auteursrecht en van bepaalde naburige rechten (PbEG L 290) (23812) van de agenda af te voeren en die in de komende week aan de agenda toe te voegen.

Overeenkomstig de voorstellen van de voorzitter wordt besloten.

De voorzitter:

Zojuist is er een stemmingslijst rondgedeeld. Daarop staat aangekondigd dat ook gestemd zou worden over de motie-Van der Linden (24026, nr. 7), over arbeidskrachten van buiten de Europese Unie. De heropening kan vanmiddag niet plaatsvinden. Deze heropening zal dan ook dinsdag na de stemmin gen plaatsvinden, waarna er dinsdag over een week over gestemd zal worden. Derhalve is deze motie nu van de agenda afgevoerd.

Naar boven