
Deze publicatie is op 12-03-2009 gepubliceerd door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De publicatie is van het type AMvB en heeft als identifier "stb-2009-118".
Op dit moment is de publicatie beschikbaar in de volgende formaten:
Onderstaande tabel bevat een overzicht van de publicatiegegevens (metadata) die bij deze publicatie horen. Deze zijn ook als los bestand beschikbaar:
Publicatiegegevens |
Waarde |
---|---|
Collectie | officiële publicatie |
Datum ondertekening | 2009-02-21 |
Documentsoort | Staatsblad |
DTD-versie | Officiële Publicaties, versie 1.1 |
Grondslag | Artikel 8, eerste lid, onder b, en artikel 32b, eerste lid, Warenwet |
Identifier | stb-2009-118 |
Jaargang | 2009 |
Onderwerp | Zorg en gezondheid | Voeding |
Organisatietype | ministerie |
PS key | STB12292 |
Publicatiedatum | 2009-03-12 |
Publicatienummer | 118 |
Publicerende organisatie | Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport |
Rubriek | AMvB |
Taal | nl |
Titel | Besluit van 21 februari 2009, houdende wijziging van het Warenwetbesluit Meel en brood inzake het maximale zoutgehalte van brood, en van het Warenwetbesluit bestuurlijke boeten |
Uitgever | Ministerie van Justitie |
Uitgiftedatum | 2009-03-12 |
De metadata is ook als los bestand beschikbaar: