Regeling van werkzaamheden

De voorzitter:

Ik stel voor, toe te voegen aan de agenda van de volgende week:

  • - het wetsvoorstel Wijziging van de Overgangswet elektriciteitsproductiesector in verband met de financiering van de tegemoetkoming aan de elektriciteitsproductiesector uit de algemene middelen en van de Elektriciteitswet 1998 en de Gaswet omwille van de correctie van enkele tariefbepalingen (28174);

  • - het wetsvoorstel Goedkeuring van de op 29 oktober 2001 te Luxemburg tot stand gekomen Stabilisatie- en associatieovereenkomst tussen de Europese Gemeenschappen en hun lidstaten, enerzijds, en de Republiek Kroatië, anderzijds, met Bijlagen en Protocollen (Trb. 2002, 23) (28274).

Overeenkomstig het voorstel van de voorzitter wordt besloten.

De voorzitter:

Ik deel de Kamer mede dat ingevolge artikel 69, tweede lid, van het Reglement van orde de aangehouden motie 27455, nr. 52 is vervallen.

Ik stel voor, de stukken 21062, nr. 106, 24611, nr. 4, en 25839, nr. 29, voor kennisgeving aan te nemen.

Daartoe wordt besloten.

De voorzitter:

Het woord is aan mevrouw Van Velzen.

Mevrouw Van Velzen (SP):

Voorzitter. Wij hebben vanochtend een algemeen overleg mogen voeren met onder anderen minister Pronk over de milieuwethandhaving. VoorzitterIk verzoek u, het verslag van dit algemeen overleg op de agenda van de Kamer te zetten.

De voorzitter:

Ik stel voor, aan dit verzoek te voldoen.

Daartoe wordt besloten.

De voorzitter:

Wij zullen dit VAO aan de agenda van heden toevoegen.

Het woord is aan de heer Vendrik.

De heer Vendrik (GroenLinks):

Voorzitter. De vaste commissie voor Economische Zaken heeft zojuist gesproken met staatssecretaris Ybema over de voortgang in de onderhandelingen rondom GATS. Ik zou het plezierig vinden als wij het verslag van dit algemeen overleg volgende week op de agenda zouden kunnen zetten.

De voorzitter:

Daartoe zal ik de Kamer te zijner tijd een voorstel doen.

Het woord is aan de heer Van der Vlies.

De heer Van der Vlies (SGP):

Mevrouw de voorzitter. Gisterenmiddag heeft de vaste commissie voor Landbouw, Natuurbeheer en Visserij een algemeen overleg gevoerd met staatssecretaris mevrouw Faber en minister Pronk over het gewasbeschermingsbeleid. Mede namens enkele woordvoerders verzoek ik u, het verslag van dit algemeen overleg op de agenda van volgende week te zetten.

De voorzitter:

Wij zullen daarover een nader voorstel doen.

Naar boven