De voorzitter:

Ik verzoek de griffier om de namen voor te lezen van de leden tot de toelating van wie is besloten. Ik verzoek het lid van wie de naam wordt afgeroepen op te staan en de eed dan wel de verklaring en belofte af te leggen. De eed dan wel verklaring en belofte mogen ook in de Friese taal worden afgelegd.

De leden Aasted-Madsen-van Stiphout, Albayrak, Alblas, Van Ardenne-van der Hoeven, Van As, Atsma, Azough, Balkenende, Van Beek, Benschop, Bijlhout, Van Blerck-Woerdman, Van Bochove, Van Bommel, Bos, Van den Brink, Bruls, Buijs, Van de Camp, Çörüz, Van Dijke, Eerdmans, Eurlings, Ferrier, Van Geel, Gerkens, De Grave, De Haan, Van Haersma Buma, Herben, Herfkens, Hermans, Hessels, Van der Hoeven, Van Hoof, Ten Hoopen, Huizinga-Heringa, Jager, Janssen van Raay, Joldersma, Jukema, Van der Knaap, Koopmans, Kortenhorst, Van Lith, Mastwijk, Meijer, Mosterd, Van Oerle-van der Horst, Ormel, Palm, De Pater-van der Meer, Rambocus, Rietkerk, Ross-van Dorp, Rouvoet, Van Ruiten, Schreijer-Pierik, Smulders, Spies, Van der Staaij, Sterk, Terpstra, Timmermans, Varela, Veling, Verburg, Verhagen, Vietsch, Van der Vlies, Voûte-Droste, G.M. de Vries, J.M. de Vries (CDA), Van Vroonhoven-de Kok, Wiersma, Wijn, Van Winsen en Zvonar leggen in handen van de tijdelijke voorzitter de bij wet voorgeschreven eed af,

terwijl de leden Van Aartsen, Adelmund, Arib, Bakker, Bonke, Van den Brand, Bussemaker, Cornielje, Crone, Dekker, Dijksma, Dijkstal, Dittrich, Duivesteijn, Duyvendak, Eberhart, Van Geen, Van Gent, Giskes, Th.C. de Graaf, T. de Graaf, Halsema, Van der Ham, Hamer, Van Heemst, Hofstra, Hoogendijk, Hoogervorst, Jense, Jorritsma-Lebbink, Kalsbeek, Kamp, Kant, Karimi, Koenders, Korthals, Lambrechts, Lazrak, Marijnissen, Melkert, Netelenbos, Nicolaï, Van Nieuwenhoven, Noorman-den Uyl, Remkes, Rijpstra, Rosenmöller, De Ruiter, Schonewille, Smolders, Stuger, Teeven, Tichelaar, Tonkens, Te Veldhuis, Van Velzen, Vendrik, Vergeer-Mudde, Vermeend, Vos, B.M. de Vries, J.M. de Vries (VVD), K.G. de Vries, De Wit, Wolfsen, Zalm en Zeroual in handen van de tijdelijke voorzitter de bij wet voorgeschreven verklaring en belofte afleggen.

De voorzitter:

Ik wens u allen zeer veel geluk met uw benoeming.

Naar boven