30ste vergadering

Donderdag 30 november 2000

10.15 uur

Voorzitter: Weisglas

Tegenwoordig zijn 104 leden, te weten:

Van den Akker, Albayrak, Apostolou, Van Ardenne-van der Hoeven, Arib, Atsma, Augusteijn-Esser, Bakker, Van Baalen, Balemans, Barth, Van Beek, Belinfante, Van den Berg, Biesheuvel, Bijleveld-Schouten, Blaauw, Van Blerck-Woerdman, Blok, Buijs, Van de Camp, Cherribi, Cornielje, Crone, Dankers, Depla, Van Dijke, Dijksma, Dijkstal, Dijsselbloem, Van den Doel, Eurlings, Feenstra, Geluk, Van Gent, Van Gijzel, Giskes, De Graaf, De Haan, Harrewijn, Van Heemst, Hermann, Hessing, Hillen, Hindriks, Hoekema, Hofstra, Kalsbeek, Kamp, Kant, Karimi, Klein Molekamp, Kuijper, Lambrechts, Luchtenveld, E. Meijer, Melkert, Middel, Van Middelkoop, Mosterd, Nicolaï, Niederer, Noorman-den Uyl, Örgü, Oudkerk, Patijn, Ravestein, Reitsma, Remak, Van 't Riet, Rietkerk, Rosenmöller, Ross-van Dorp, Rouvoet, Santi, Schoenmakers, Smits, Snijder-Hazelhoff, Van der Staaij, Van der Steenhoven, Stellingwerf, Stroeken, De Swart, Swildens-Rozendaal, Terpstra, Timmermans, Udo, Valk, Ter Veer, Vendrik, Verbugt, Verburg, Van der Vlies, Van Vliet, Voûte-Droste, Waalkens, Wagenaar, Van Walsem, Weekers, Weisglas, Van Wijmen, Wilders, De Wit, Witteveen-Hevinga en Zijlstra,

en mevrouw Netelenbos, minister van Verkeer en Waterstaat, de heer Vermeend, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, mevrouw Borst-Eilers, vice-minister-president, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en mevrouw Vliegenthart, staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De voorzitter:

Ik bied eenieder verontschuldigingen aan voor het feit dat wij tien minuten te laat beginnen. Dat houdt verband met een ontruimingsoefening in een ander gedeelte van het gebouw. Omdat dit gedeelte van het gebouw niet ontruimd wordt, kunnen wij gewoon vergaderen. Ik besef dat de medewerkers die in het ontruimde deel van het gebouw werkzaam zijn, tijdelijk niet met de Kamerleden in de zaal in contact kunnen treden. Ondanks dit ongemak stel ik voor om nu met deze vergadering voort te gaan.

Daartoe wordt besloten.

De voorzitter:

Ik deel aan de Kamer mede, dat zijn ingekomen berichten van verhindering van de leden:

Albayrak, wegens bezigheden elders, alleen voor de middag- en avondvergadering;

Schoenmakers en Apostolou, wegens bezigheden elders, alleen voor de avondvergadering;

Van Dijke, Essers, Van der Hoek en Molenaar, wegens bezigheden elders;

Hamer, wegens verblijf in het buitenland;

Biesheuvel, wegens verblijf in het buitenland, alleen voor de middag- en avondvergadering.

Deze berichten worden voor kennisgeving aangenomen.

Naar boven