Lijst van ingekomen stukken, met de door de voorzitter ter zake gedane voorstellen:

1. de volgende voorstellen van wet:

Wijziging van de begroting van de uitgaven en de ontvangsten van het Ministerie van Economische Zaken (XIII) voor het jaar 1995 (wijziging samenhangende met de Voorjaarsnota) (24191);

Wijziging van de begroting van de uitgaven en de ontvangsten van het Fonds economische structuurversterking voor het jaar 1995 (wijziging samenhangende met de Voorjaarsnota) (24204).

Deze voorstellen van wet zijn al gedrukt en rondgedeeld.

2. een brief van de commissie voor de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten, ten geleide van het rapport over het verzamelen, het verwijderen, het bewaren en het vernietigen van gegevens bij de Binnenlandse Veiligheidsdienst (22036, nr. 7).

Deze brief is al gedrukt en rondgedeeld;

3. een brief van de voorzitter van de Eerste Kamer der Staten-Generaal, met de mededeling, dat zij in haar vergadering van 14 juni 1995 het haar door de Tweede Kamer toegezonden voorstel van wet, gedrukt onder nummer 24079, heeft aangenomen.

De voorzitter stelt voor, deze brief voor kennisgeving aan te nemen;

4. een brief van de minister van Buitenlandse Zaken, ten geleide van de slotcommuniqués van de Ministeriële bijeenkomst van de Noord-Atlantische Raad en de Noord-Atlantische Samenwerkingsraad.

De voorzitter stelt voor, deze brief door te zenden aan de betrokken commissie ter afdoening en niet te drukken;

5. een brief van J.A.M. Elich, over belastingteruggave.

De voorzitter stelt voor, deze brief door te zenden aan de betrokken commissie.

Naar boven