Lijst van ingekomen stukken, met de door de voorzitter ter zake gedane voorstellen:

1. vier brieven van de voorzitter van de Eerste Kamer der Staten-Generaal, met de mededeling, dat zij in haar vergadering van 6 juni 1995 de haar door de Tweede Kamer toegezonden voorstellen van (rijks)wet, gedrukt onder de nummers 23910 (R1515), 23911, 24053 en 24094, heeft aangenomen.

De voorzitter stelt voor, deze brieven voor kennisgeving aan te nemen;

2. een brief van de minister voor Ontwikkelingssamenwerking, over de reactie van de Rwandese regering op het rapport van de onafhankelijke internationale onderzoekscommissie naar de toedracht van de gebeurtenissen bij de ontruiming van het ontheemdenkamp Kibeho in april jongstleden (23727, nr. 16).

Deze brief is al gedrukt en rondgedeeld;

3. de volgende brieven:

een, van de staatssecretaris van Binnenlandse Zaken, ten geleide van afschriften van de zogenoemde juni-circulaires die onlangs verzonden zijn aan de gemeente- en provinciebesturen;

een, van de staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, ten geleide van het jaarverslag 1994 van het Commissariaat voor de Media;

een, van de minister van Verkeer en Waterstaat, ten geleide van het ontwerp-Lozingenbesluit Wvo bodemsanering en proefbronnering met ontwerp-nota van toelichting.

De voorzitter stelt voor, deze brieven door te zenden aan de betrokken commissies ter afdoening en niet te drukken;

4. de volgende brieven:

een, van Punt, Meens & Varekamp, over wetgeving Brede Herwaardering II;

een, van de Koninklijke Nederlandsche maatschappij tot bevordering der geneeskunst, over het wetsvoorstel Orgaandonatie.

De voorzitter stelt voor, deze brieven door te zenden aan de betrokken commissies.

Naar boven