Informatie over deze publicatie

Deze publicatie is op 05-03-2015 gepubliceerd door Waterland. De publicatie is van het type Overige besluiten van algemene strekking en heeft als identifier "gmb-2015-18182".

Bestandsformaten

Op dit moment is de publicatie beschikbaar in de volgende formaten:

Publicatiegegevens

Onderstaande tabel bevat een overzicht van de publicatiegegevens (metadata) die bij deze publicatie horen. Deze zijn ook als los bestand beschikbaar:

Publicatiegegevens Waarde
Collectie officiële publicatie
Documentsoort Overige besluiten van algemene strekking
DTD-versie Officiële Publicaties, versie 1.1
Eindverantwoordelijke Waterland
Geo informatie (gemeente) Waterland
Identifier gmb-2015-18182
Jaargang 2015
Onderwerp Zorg en gezondheid | Organisatie en beleid
Onderwerp Zorg en gezondheid | Jongeren
Onderwerp Sociale zekerheid | Organisatie en beleid
Onderwerp Sociale zekerheid | Jongeren
Organisatietype gemeente
Publicatiedatum 2015-03-05
Publicatienaam Gemeenteblad
Publicatienummer 18182
Publicerende organisatie Waterland
Samenvatting Op 10 februari 2015 heeft het college van burgemeester en wethouders de Uitvoeringsregeling adviesraad Wmo en Jeugdwet gemeente Waterland 2015 vastgesteld. Op grond van de Verordening maatschappelijke ondersteuning 2015 en de Verordening Zorg voor jeugd gemeente Waterland 2015 biedt het college de mogelijkheid om nadere regels te stellen over de wijze waarop personen of hun vertegenwoordigers betrokken worden bij de uitvoering van de wet. De uitwerking daarvan heeft plaatsgevonden in de Uitvoeringsregeling adviesraad Wmo en Jeugdwet gemeente Waterland 2015. In de Uitvoeringsregeling adviesraad Wmo en Jeugdwet staat het doel van de instelling van een Adviesraad, de samenstelling en de zittingsduur van de Adviesraad en staan de taken en bevoegdheden van het college van burgemeester en wethouders, de Adviesraad en de ambtelijk secretaris. Om een goede werking van de cliëntenraad te waarborgen worden de leden van de Adviesraad ondersteund en gefaciliteerd door de gemeente. De uitvoeringsregeling treedt in werking op de dag na bekendmaking en werkt terug tot en met 1 januari 2015. De integrale tekst vindt u hieronder. Daarnaast kunt u de gehele regeling vinden op www.waterland.nl onder ‘wet- en regelgeving’. U kunt ook kijken op www.overheid.nl. Daarnaast ligt de regeling ter inzage tijdens de openingstijden van het gemeentehuis en ontvangt u op verzoek een afschrift.
Taal nl
Titel Uitvoeringsregeling adviesraad Wmo en Jeugdwet gemeente Waterland 2015
Uitgever Waterland