Informatie over deze publicatie

Deze publicatie is op 02-12-2019 gepubliceerd door Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. De publicatie is van het type Besluiten van algemene strekking en heeft als identifier "stcrt-2019-65378".

Bestandsformaten

Op dit moment is de publicatie beschikbaar in de volgende formaten:

Publicatiegegevens

Onderstaande tabel bevat een overzicht van de publicatiegegevens (metadata) die bij deze publicatie horen. Deze zijn ook als los bestand beschikbaar:

Publicatiegegevens Waarde
Collectie officiële publicatie
Datum ondertekening 2019-11-21
DTD-versie Officiële Publicaties, versie 1.1
Grondslag Artikel 3 van de Beleidsregel betaling zonder machtiging aan Zorginstituut Nederland en het CAK komt te luiden als volgt: Indien degene, aan wie een uitkering in de zin van de Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen, Wet op de arbeidsongeschiktheidsverzekering, Wet arbeidsongeschiktheidsverzekering zelfstandigen, Wet arbeidsongeschiktheidsvoorziening jonggehandicapten is toegekend, een bijdrage verschuldigd is voor de aan hem toegekende maatwerkvoorziening of persoonsgebonden budget voor beschermd wonen als bedoeld in artikel 1.1.1 van de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015, betaalt UWV na ontvangst van een daartoe strekkend inhoudingsverzoek, de uitkering tot het bedrag van die bijdrage, in plaats van aan degene aan wie de uitkering is toegekend, zonder diens machtiging uit aan het CAK
Identifier stcrt-2019-65378
Jaargang 2019
Onderwerp Sociale zekerheid | Organisatie en beleid
Organisatietype zelfstandig bestuursorgaan
Publicatiedatum 2019-12-02
Publicatienaam Staatscourant
Publicatienummer 65378
Publicerende organisatie Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen
Rubriek Besluiten van algemene strekking
Taal nl
Titel Wijziging Beleidsregel betaling zonder machtiging aan Zorginstituut Nederland en het CAK
Uitgever Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties