Intrekking NMa-beleidsregels, NMa

De Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit,

Gelet op artikel 4:81 van de Algemene wet bestuursrecht;

BESLUIT:

Artikel 1

De volgende besluiten worden ingetrokken:

Artikel 2

Dit besluit treedt in werking op dezelfde dag als artikel 2 van de Instellingswet Autoriteit Consument en Markt.

Dit besluit met de toelichting zal in de Staatscourant worden geplaatst.

De Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit, namens deze: overeenkomstig het door de Raad op 26 maart 2013 genomen besluit, Chris Fonteijn, Voorzitter Raad van Bestuur

TOELICHTING

In dit besluit worden de beleidsregels Handhaving door Nederlandse Mededingingsautoriteit, Vuistregels informele zienswijzen, Prioritering van handhavingsonderzoeken door de Nederlandse Mededingingsautoriteit en Werkwijze Nederlandse Mededingingsautoriteit ingetrokken vanwege de samenvoeging van de Nederlandse Mededingingsautoriteit, de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit en de Consumentenautoriteit in de Autoriteit Consument en Markt. Deze beleidsregels hebben betrekking op de wijze van toezicht en handhaving. De Autoriteit Consument en Markt zal na de oprichting een nieuwe visie op toezicht en handhaving ontwikkelen.

De Mededeling inwerkingtreding Wet rechtstreeks beroep wordt ingetrokken omdat de Autoriteit Consument en Markt na de oprichting wil bezien of het nodig is met een eigen besluit over dit onderwerp te komen.

Naar boven