Besluit houdende benoeming ven vergoeding van de leden van de Adviescommissie Life Sciences & Health 2011

1 februari 2012

Nr. 0I/I/ 12012875

De Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie,

Gelet op artikel 4.6 van de Subsidieregeling sterktes In Innovatie;

Besluit:

Artikel 1

Te rekenen vanaf 1 januari 2011 worden voor een periode van een jaar tot lid van de Adviescommissie Life Sciences & Health benoemd:

  • a. de heer drs. H. van den Berg, te Oss, tevens voorzitter;

  • b. de heer prof. dr. P.H. Reitsma, te Leiden.

Artikel 2

  • 1. Aan de voorzitter van de Adviescommissie Life Sciences & Health wordt een vaste vergoeding per maand toegekend, waarbij de salarisschaal wordt vastgesteld op schaal 16 van bijlage B van het Bezoldigingsbesluit burgerlijke rijksambtenaren 1984 en de arbeidsduurfactor op 0,023.

  • 2. Aan de leden van de Adviescommissie Life Sciences & Health wordt een vaste vergoeding per maand toegekend, waarbij de salarisschaal wordt vastgesteld op schaal 16 van bijlage B van het Bezoldigingsbesluit burgerlijke rijksambtenaren 1984 en de arbeidsduurfactor op 0,023.

Artikel 3

Het Besluit houdende benoeming leden van de Adviescommissie Life Sciences & Health, Staatscourant 2009, nr. 13620 en het Besluit houdende vaststelling van een vergoeding voor de voorzitter en leden van de Adviescommissie Life Sciences & Health, Staatscourant 2009, nr. 13496 worden ingetrokken.

Artikel 4

Dit besluit treedt In werking met ingang van de dag na dagtekening van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 januari 2011.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst en in afschrift worden gezonden aan betrokkenen en aan de Adviescommissie Life Sciences & Health.

De Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, namens deze: B. Leeftink, Directeur-generaal Bedrijfsleyen en Innovatie.

Naar boven