Informatie over deze publicatie

Deze publicatie is op 28-06-2012 gepubliceerd door het Ministerie van Financiën. De publicatie is van het type Adviezen Raad van State en heeft als identifier "stcrt-2012-12690".

Bestandsformaten

Op dit moment is de publicatie beschikbaar in de volgende formaten:

Publicatiegegevens

Onderstaande tabel bevat een overzicht van de publicatiegegevens (metadata) die bij deze publicatie horen. Deze zijn ook als los bestand beschikbaar:

Publicatiegegevens Waarde
Behandeld dossier 33000;S
Behandeld dossier 31369;6
Behandeld dossier 21501-07;915
Behandeld dossier 21501-07;910
Behandeld dossier 33115
Citeertitel Advies van de Raad van State betreffende wijziging van enkele belastingwetten in verband met het structureel verlagen van de overdrachtsbelasting en de herziening van het fiscale regime voor kosten van vervoer [Ontwerptekst zoals aangeboden aan de Afdeling advisering van de Raad van State]1N.B. het hieronder opgenomen oorspronkelijk wetsvoorstel, waarover de Afdeling advisering van de Raad van State het hieronder opgenomen advies heeft uitgebracht, is samen met het oorspronkelijk wetsvoorstel tot wijziging van enkele belastingwetten in verband met de wijziging van de tarieven van de omzetbelasting, de inkomstenbelasting en de loonbelasting en het oorspronkelijk wetsvoorstel tot wijziging van enkele belastingwetten (Wet uitwerking fiscale maatregelen Stabiliteitsprogramma Nederland III), opgenomen in het uiteindelijk bij de Tweede Kamer ingediende wetsvoorstel tot wijziging van enkele belastingwetten en enige andere wetten (Wet uitwerking fiscale maatregelen Begrotingsakkoord 2013). Op de adviezen bij alle drie oorspronkelijke wetsvoorstellen is één gezamenlijk nader rapport uitgebracht.
Collectie officiële publicatie
DTD-versie Officiële Publicaties, versie 1.1
Identifier stcrt-2012-12690
Jaargang 2012
Onderwerp Verkeer | Organisatie en beleid
Onderwerp Financiën | Belasting
Organisatietype ministerie
Publicatiedatum 2012-06-28
Publicatienaam Staatscourant
Publicatienummer 12690
Publicerende organisatie Ministerie van Financiën
Rubriek Adviezen Raad van State
Taal nl
Titel Wijziging van enkele belastingwetten in verband met het structureel verlagen van de overdrachtsbelasting en de herziening van het fiscale regime voor kosten van vervoer [Ontwerptekst zoals aangeboden aan de Afdeling advisering van de Raad van State]1N.B. het hieronder opgenomen oorspronkelijk wetsvoorstel, waarover de Afdeling advisering van de Raad van State het hieronder opgenomen advies heeft uitgebracht, is samen met het oorspronkelijk wetsvoorstel tot wijziging van enkele belastingwetten in verband met de wijziging van de tarieven van de omzetbelasting, de inkomstenbelasting en de loonbelasting en het oorspronkelijk wetsvoorstel tot wijziging van enkele belastingwetten (Wet uitwerking fiscale maatregelen Stabiliteitsprogramma Nederland III), opgenomen in het uiteindelijk bij de Tweede Kamer ingediende wetsvoorstel tot wijziging van enkele belastingwetten en enige andere wetten (Wet uitwerking fiscale maatregelen Begrotingsakkoord 2013). Op de adviezen bij alle drie oorspronkelijke wetsvoorstellen is één gezamenlijk nader rapport uitgebracht.
Uitgever Ministerie van Binnenlandse Zaken