Informatie over deze publicatie

Deze publicatie is op 03-07-2013 gepubliceerd door Tweede Kamer der Staten-Generaal. De publicatie is van het type Kamerstuk en heeft als identifier "kst-33426-40".

Bestandsformaten

Op dit moment is de publicatie beschikbaar in de volgende formaten:

Publicatiegegevens

Onderstaande tabel bevat een overzicht van de publicatiegegevens (metadata) die bij deze publicatie horen. Deze zijn ook als los bestand beschikbaar:

Publicatiegegevens Waarde
Collectie officiële publicatie
Documentstatus Opgemaakt na onopgemaakt
Documenttitel Gewijzigd amendement van de leden Van Dam en Huizing ter vervanging van nr. 38 over het integraal doorgeven van het signaal van diensten als onderdeel van de programmakanalen.
Dossiernummer 33426
Dossiertitel Wijziging van de Mediawet 2008 in verband met de verspreiding van televisie- en radio- programmakanalen door middel van omroepnetwerken en omroepzenders en de vaststelling van de minimale omvang van het standaard pakket televisie- en radioprogrammakanalen
Identifier kst-33426-40
Indiener M.H.P. van Dam
Indiener M.E. Huizing
Ondernummer 40
Onderwerp Cultuur en recreatie | Media
Organisatietype staten generaal
Publicatiedatum 2013-07-03
Publicatienaam Kamerstuk
Publicerende organisatie Tweede Kamer der Staten-Generaal
Rubriek Kamerstuk
Subrubriek Amendement
Taal nl
Titel Wijziging van de Mediawet 2008 in verband met de verspreiding van televisie- en radio- programmakanalen door middel van omroepnetwerken en omroepzenders en de vaststelling van de minimale omvang van het standaard pakket televisie- en radioprogrammakanalen ; Amendement; Gewijzigd amendement van de leden Van Dam en Huizing ter vervanging van nr. 38 over het integraal doorgeven van het signaal van diensten als onderdeel van de programmakanalen.
Uitgiftedatum 2013-07-02
Vergaderjaar 2012-2013