Regeling van werkzaamheden

De voorzitter:

Ik stel voor, toestemming te verlenen tot het houden van wetgevings- c.q. notaoverleg met stenografisch verslag op:

maandag 11 maart 2002:

  • - van 11.00 uur tot 23.00 uur van de vaste commissie voor Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer over de PKB Waddenzee (26431, nr. 20);

maandag 18 maart 2002:

  • - van 11.15 uur tot 17.00 uur van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport over het patiënten/consumentenbeleid (27807);

maandag 18 maart 2002:

  • - van 18.30 uur tot 23.00 uur van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport over de jeugdzorg (28007);

maandag 25 maart 2002:

  • - van 11.00 uur tot 23.00 uur van de vaste commissies voor Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, Landbouw, Natuurbeheer en Visserij, Verkeer en Waterstaat en Economische Zaken over de Vijfde nota ruimtelijke ordening (27578).

Daartoe wordt besloten.

De voorzitter:

Het woord is aan de heer Dittrich.

De heer Dittrich (D66):

Mevrouw de voorzitter. Als plaatsvervangend voorzitter van de vaste commissie voor Justitie wijs ik erop dat in de loop van de dag aan de minister is verzocht om de Kamer een overzicht ter beschikking te stellen van de heenzendingen in het jaar 2001. De vraag is hoe laat wij dat overzicht ontvangen.

De voorzitter:

De minister is in ons midden. Misschien dat hij meteen kan antwoorden.

Minister Korthals:

Voorzitter. Voorzover ik weet, is om half twaalf de mededeling gekomen dat die vraag zou kunnen komen. Er wordt op dit ogenblik aan gewerkt. Ik denk dat het overzicht in de loop van dit debat komt.

De heer Dittrich (D66):

Het zou natuurlijk spijtig zijn als de meeste woordvoerders al aan de beurt zijn geweest en de stukken aan het eind van de eerste termijn van de Kamer binnenkomen. Mag ik nogmaals echt op spoed aandringen? Ik verzoek om de stukken zo snel mogelijk rond te delen, ook tijdens de vergadering.

Minister Korthals:

Ja.

De voorzitter:

Zodra de stukken hier binnen zijn, zal de griffie ervoor zorgdragen dat de Kamer ze per ommegaande krijgt. Ik constateer dat de heer Dittrich zich daarmee kan verenigen en dat wij met het debat over de drugssmokkel op Schiphol een aanvang kunnen nemen.

Naar boven