Regeling van werkzaamheden

De voorzitter:

Ik stel voor, toestemming te verlenen tot het houden van wetgevings- c.q. notaoverleg met stenografisch verslag op:

maandag 7 juni 1999:

  • - van 11.00 uur tot 18.00 uur van de vaste commissie voor Verkeer en Waterstaat over de beleidsnota "De derde eeuw spoor" (26464);

woensdag 16 en 23 juni 1999:

  • - van 10.00 uur tot 12.30 uur van de vaste commissie voor Landbouw, Natuurbeheer en Visserij over het Landbouw, Natuurbeheer en Visserij beleidsprogramma 1999-2002 "Kracht en kwaliteit" (26446).

Daartoe wordt besloten.

De voorzitter:

Het woord is aan de heer Rosenmöller.

De heer Rosenmöller (GroenLinks):

Mevrouw de voorzitter! Hoewel ik weet dat het niet helemaal gebruikelijk is, wil ik u toch het volgende voorleggen. Wij hebben vanmiddag een algemeen overleg met de regering over het vluchtelingenvraagstuk Kosovo. Wij sluiten niet uit dat we het verslag van dat algemeen overleg op een zodanig tijdstip willen agenderen dat er morgen, misschien na de lunch, gestemd kan worden over moties. Daarom meld ik het al in dit stadium.

De voorzitter:

Dat lijkt mij inderdaad nuttig. Dat zou betekenen dat we daar rekening mee moeten houden in de agenda van morgen. Ik kijk even naar de agenda en ik denk dat het zou kunnen als het nodig is.

Het woord is aan de heer Koenders.

De heer Koenders (PvdA):

Voorzitter! We hebben vanmiddag het debat over de NAVO-top. Het kan zijn dat daar moties worden ingediend. Ik wil u daarop wijzen omdat de ministers morgenvroeg vertrekken om naar die NAVO-top te gaan.

De voorzitter:

Op de dag zelf is het heel moeilijk om alsnog een afspraak te maken over in te voegen stemmingen. Dat doen we alleen als er een dringende noodzaak is. Zullen we dus eerst maar even afwachten hoe het verdergaat?

De heer Koenders (PvdA):

Ik vind het prima om het even af te wachten, maar ik denk dat er een limiet aan morgen zit.

De voorzitter:

U bedoelt dat het morgen moet. Dat heb ik goed begrepen, maar dat zou kunnen sporen met wat mij eerder al door de heer Rosenmöller gemeld is.

Naar boven